sunnuntai, tammikuuta 21, 2007

Nuudelisalaatti kera ahvenfileiden

Mikäköhän siinä on, että joskus vaan keittiön puolella ei suju oikein mikään? Ei niin yksinkertaista hommaa, ettei sitä onnistu tyrimään. Tämänkertainen nuudelisalaatti oli semmoisen kokkauksen loistoesimerkki. Helpon ja mainion kuuloinen resepti, mutta ainesosat eivät vaan omissa käsissä osuneet tällä kertaa kohdalleen, eivät sitten niin millään.

Oikeasti nuudelisalaatin kaveriksi olisi pitänyt tehdä nyljettyjä ahvenia, mutta kun meikäläisellä ei ollut käytössään kokonaisia ahvenia sen kummemmin kuin nylkemistaitojakaan, päädyin sitten valmistamaan ahvenfileitä vartaissa. Tässä kuitenkin alkuperäinen, Soppamies-kirjasta poimittu ohje:
Nyljetyt ahvenet ja nuudelisalaatti

8 kpl kokonaista ahventa
1 punainen paprika pilkottuna
1 kiinankaali pilkottuna
1 paketti munanuudeleita
120 g vesikastanjoita
Fish saucea
tuoretta chiliä
suolaa
pippuria
oliiviöljyä

Nylje ahvenet ja mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Grillaa noin 10-15 minuuttia koon mukaan.
Esikeitä nuudelit vedessä. Paista paprikat, chili, kiinankaali ja nuudelit nopeasti pannulla ja lisää vesikastanjat. Mausta Fish saucella ja suolalla.

2 Comments:

At 22/1/07 11:56, Anonymous Anonyymi said...

Mistä lähtien ei ole ollut ahvenia eikä nylkemistaitoja?
Sen koommin = siitä saakka, siitä lähtien, sittemmin, enää sen jälkeen.

 
At 22/1/07 12:07, Blogger Rosmariini said...

Virhe korjattu! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails