Parempi myöhään kuin ei milloinkaan (marrasmiitti)
Ryhdyin suunnittelemaan ruokalistaa ensi lauantain pienimuotoiseen blogimiittiin ja tulin ajatelleeksi edellisen oululaisen blogimiitin antimia.
Ghettolan tomaattista Cioppino-kalasoppaa, Kotiharmin koukuttavaa sipulidippiä, Virpin maukasta palsternakka-pekonipiirasta.
Hannelen houkuttelevaa Miang kham -sormisyötävää, Millan mahdottoman makoisia glaseerattuja minibraatvursteja ynnä hunajakuorruttetuja cashewpähkinöitä sekä vierailevien tähtien marjakimaraa.
Makeaa puoltakin löytyi tuttuun tapaan runsaasti. Alla kuvia Heidin vaahterasiirappisista kuppikakuista, Kotiharmin lumimunista, Virpin marenki-rahkatorusta ja Pekan karpalojäätelöstä.
Tuiki herkullista. Suosittelen kokeilemaan aivan kaikkea.
Ja jos jollakulla on hyviä brunssi-ideoita, nyt on hyvä tilaisuus kertoa niistä kommenttilaatikossa.