maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Tomaattinen jauhelihakeitto

Meistäkin tuli tietenkin vuoden vaihtuessa (jälleen kerran) uusia, uljaita ihmisiä. Käynnissä olevien järkiviikkojen kunniaksi olemme syöneet viime päivinä epätavallisen paljon keittoja. Tämän jauhelihakeiton ohje on jostain tammikuisesta RuokaPirkasta:
Helppo jauhelihakeitto

1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl Pirkka-farfallepastaa
250 g Pirkka naudan paistijauhelihaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 ps (250 g) Pirkka-keittovihanneksia
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl pizzamaustetta

Pinnalle: persiljaa

Pane farfallet kiehumaan kasvisliemellä maustettuun veteen. Keitä niitä ensin noin 7 minuuttia. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla sekä pippurilla. Lisää kattilaan jauheliha, jäiset keittovihannekset ja tomaattipyree. Anna kiehua vielä noin 7 minuuttia. Mausta pizzamausteella ja ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails