torstaina, syyskuuta 21, 2006

Jauhelihapizza

Niinhän siinä sitten kävi, että äkäinen flunssapöpö tainnutti koko kaksihenkisen pastanjauhantamiehistömme vällyjen väliin potemaan. Onneksi sain enimmät työhommat hoidettua alkuviikosta alta pois, niin nyt ei tarvitse sitten leikkiä työnsankaria muutamaan päivään. Lähitunteina on ruokalistalla hunajateetä ja mustaherukkamehua sekä satunnaisesti nautittuja yskänpastilleita.

Esittelen tässä nyt kuitenkin, mihin käytin osan eilen postaamastani tomaattisoosista. Tein vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa moneen vuoteen vanhaa kunnon jauhelihapizzaa. Pohjan tein tutulla pannupizzan ohjeella. Täytteen halusin pitää simppelinä. Eli tein jauhelihakastiketta pannulla ruskistetusta jauhelihasta sekä aiemmin keittelemästäni tomaattikastikkeesta. Jotta makuun olisi tullut hieman särmää, lisäsin joukkoon vielä muutaman lusikallisen kapriksia. Päälle reilusti mozzarellaa - joka tietenkin kärvähti jälleen kerran uunissa - ja paistumaan uunin alatasolle 250 asteeseen 12 minuutiksi. Ohutpohjaisen pizzan ohje löytyy tietenkin täältä.




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails