Euroviisutarjottavaa
Kaikki alkaa olla valmista pastanjauhajien euroviisuiltaa varten. Valkosipulileipä on paistettu, dippivihannekset pilkottu ja soosit sekoitettu. Niin ja kuohuviini on tietenkin viilenemässä, joten juomapuolikin on aika lailla kunnossa. Jospa tässä tulisi vielä illan mittaan aihetta pieneen juhlaan.
Valkosipulileipä oli opiskeluaikoina ruokakekkereidemme vakiopurtavaa: Halkaistun ranskanleivän väliin sivellään voita ja puristetaan muutama valkosipulinkynsi. Kääritään folioon ja annetaan oleutua muutaman tunnin verran. Sitten paistetaan esim. kymmenisen minuuttia 225-asteisessa uunissa.
Valkosipulileipä oli opiskeluaikoina ruokakekkereidemme vakiopurtavaa: Halkaistun ranskanleivän väliin sivellään voita ja puristetaan muutama valkosipulinkynsi. Kääritään folioon ja annetaan oleutua muutaman tunnin verran. Sitten paistetaan esim. kymmenisen minuuttia 225-asteisessa uunissa.
4 Comments:
WOOOHOOOOOOOOOOOOOOO!
Mahtava homma tuo Lordi! Varsinkin Rosmariini on pitkän linjan euroviisufanina ihan meiningeissään! Jeeee!
Congrats:)
Kiitos! ;) Kyllä tätä voittoa on odotettukin. Ja jännittävää, että ensi vuonna viisut järjestetään vihdoin Suomessa.
Lähetä kommentti
<< Home