Kotona taas
Pastanjauhajat ovat palanneet kotimaisemiinsa autolomaltaan kuumasta Keski-Euroopasta. Jääkaappi kumisee tyhjyyttään eikä oma keittiö tunnu poissaolon jälkeen vielä kovinkaan kotoiselta, mutta jospa tässä taas pääsisi omien keitostensakin makuun jossain vaiheessa. Ruokapitoinen matkaraportti luvassa, kunhan tästä hieman toinnutaan.
Yrttiviljelmät olivat pärjänneet ulkosalla mainiosti (kastelu oli hoitunut ilman kastelijaakin, joten vettä on ilmeisesti sadellut sillä välin ihan mukavasti). Tomaatti ja chili kukkivat ahkerasti, mutta eivät vielä tuota hedelmää, vaikka niitä ennen reissuun lähtemistä pienellä kanankakkakäsittelyllä lannoitinkin.
Kuvan maissi on tekele ajalta ennen loman alkamista. Grillattu suoralla keskilämmöllä (kaikki polttimet päällä, nupit puolivälin tienoilla) 10-15 minuuttia.
Yrttiviljelmät olivat pärjänneet ulkosalla mainiosti (kastelu oli hoitunut ilman kastelijaakin, joten vettä on ilmeisesti sadellut sillä välin ihan mukavasti). Tomaatti ja chili kukkivat ahkerasti, mutta eivät vielä tuota hedelmää, vaikka niitä ennen reissuun lähtemistä pienellä kanankakkakäsittelyllä lannoitinkin.
Kuvan maissi on tekele ajalta ennen loman alkamista. Grillattu suoralla keskilämmöllä (kaikki polttimet päällä, nupit puolivälin tienoilla) 10-15 minuuttia.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home