Herne nenässä
Nyt on aika vetää porukalla herne nenään. Ruokablogien joukkoon on nimittäin putkahtanut espanjalaista sapuskaa tarjoileva ja kadonneita reseptejä metsästävä uutukainen. Kyseessä on Barcelonassa asuvan Kafkakosken reseptinurkkaus, joten asiantuntemusta aiheeseen varmasti löytyy. Eli jos olet kiinnostunut espanjalaisista herkuista kuten sangriasta tai tapaksista (ja kukapa ei olisi?), niin kannattaa käydä kurkkaamassa.
4 Comments:
IIK! Nyt tulee suorituspaineita!
Ja tuo kuvakin... Minä en osaa viininlehtikääryleitä laittaa, vaikka eräs ukrainalainen nainen minulle melkein kädestä pitäen tuonkin reseptin neuvoi...
Täytyy ruveta harjoittelemaan heti. Ensimmäisellä (ja tähän mennessä ainoalla) kerralla niistä tuli niin huonoja, etten meinannut edes itse pystyä syömään niitä. (Maistuivat nimittäin saunavihdalta. Ihan oikeasti!)
:-D
Lohdutuksen sana: nuo kääryleet ovat säilykepurkista, joten ei minkäänlaisia paineita. :) Olen itse aivan tohkeissani etenkin noista blogisi tapas-vinkeistä. Olen nimittäin heikkona kaikenlaiseen suolaiseen "pikkusyötävään" eikä minulla itselläni ole kuitenkaan juurikaan ideoita moisiin herkkuihin.
Ja ruokabloggauksessa on se hyvä puoli, etteivät lukijat huomaa, vaikka lopputulos maistuisi oikeasti saunavihdalta. :D
Ah! Nyt helpotti vähäsen...
Minäkin muuten pidän tapaksista, joten niistä tulee varmaan vinkkejä aika paljon.
Ne ovat mukavia varsinkin useamman kuin kahden hengen illanistujaisiin (ja tietysti kahdellekin), sellaisella "jokaiselle jotakin" -periaatteella.
Ja niitä on ihan kiva keksiä itsekin sellaisista jääkaapista löytyvistä "jämistä", joista ei ihan kunnon annosta saa edes yhdelle.
Tapakset ovat tosiaan ihan ykkösbilesyötävää, kun kukin voi keskittyä niihin juttuihin, joista eniten tykkää. En vaan ole kovinkaan hyvä ideoimaan niitä omasta päästäni, minkä takia ohjeistus on enemmän kuin tarpeen.
Lähetä kommentti
<< Home