Vielä yksi omppuohje
Tämä jälkkäri suorastaan tihkuu lapsuusmuistoja. Tarjoilen sitä vielä edelleenkin silloin tällöin vaahdoksi vatkatun valmiin vaniljakastikkeen kanssa.
Kauratoskaomenat
2-4 omenaa
1/2 dl vettä
Pinnalle:
50 g voita
1/2 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
Pese ja kuori omenat, leikkaa ne lohkoiksi voideltuun uunivuokaan ja kaada vesi päälle. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon sokeri, kaurahiutaleet ja kaneli. Sekoita puuhaarukalla tasaiseksi ja kaada omppujen päälle. Paistetaan 200-asteisen uunin keskiosassa puolisen tuntia.
Kauratoskaomenat
2-4 omenaa
1/2 dl vettä
Pinnalle:
50 g voita
1/2 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
Pese ja kuori omenat, leikkaa ne lohkoiksi voideltuun uunivuokaan ja kaada vesi päälle. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon sokeri, kaurahiutaleet ja kaneli. Sekoita puuhaarukalla tasaiseksi ja kaada omppujen päälle. Paistetaan 200-asteisen uunin keskiosassa puolisen tuntia.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home