Chili-katkarapupasta
Tulipa jauhettua pitkästä aikaa pastaa ihan sananmukaisesti. Tämä ohje on tarttunut kaikesta päätellen mukaan jostakin Koskenlaskija-mainoksesta. Ei kaikkein paras testaamani pastakastike, mutta ei toisaalta kaikkein huonoinkaan. Ennen kaikkea ohjeistukseen sisältyi hitunen chiliä, joka on tällä hetkellä kovasti jauhantatiimimme suosiossa.
Chili-katkarapukastike (4 annosta)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 tl chilijauhetta
1 rkl juoksevaa Voimariinia
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 rkl sokeria
1/2 prk (1 dl) Valio ruokakermaa
1/2 pak (125 g) Valio Koskenlaskija voimakas -sulatejuustoa
250 g katkarapuja
persiljaa hienonnettuna
Hienonna sipulit. Kypsennä sipulit ja chilijauhe rasvassa, älä ruskista. Lisää tomaattimurska, sokeri, kerma ja kuutioitu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna. Viimeistele persiljalla. Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai nuudeleiden kanssa.
7 Comments:
Oih, kuulostaa ja näyttää niin herkulliselta, tätä voisi joskus kokeilla.
Hyvää ystävänpäivää teille molemmilee! =)
Samoin sinne! :)
Olen tehnyt tätä monta kertaa, hyvää on aina.Olen tosi itse niin suuri tulisen ruoan ystävä, että laitan tähän chilin sijasta 4 piripiri-pippuria (kuivattua).
kiitos=)
Testaan!
Juuri syön tässä sohvalla tätä...
Toimii parhaiten munanuudeleiden kera ja chilijauheen paikalle sambal oelek :) NAM. Kiitos vinkistä.
Testattiin tätä ecuadorilaisittain - Koskenlaskijaa ei ollut saatavilla, mutta katkaravut sitäkin isompia. :) Nam.
Jep, toimiva resepti. Ite laitoin koskenlaskijan tilalta mozzarella raastetta ja murskasin muutaman tomaatin itse.
Lähetä kommentti
<< Home