Enkä löydä keittiöstä katkaisijaa
Lähemmäs kolme viikkoa kesälomareissua takana, ja Oulussa oleminen on vielä pikkuisen hämmentävää. Sen verran olen ehtinyt huomioida, ettei jääkaapissamme ole mitään syötävää ja että pihallamme ruukkukasvatuksessa kasvavat kasvit ovat hurahtaneet melkein pensaiksi. Ilmeisesti kotivahtina toimineessa kukankastelijassamme on varsinaisen viherpeukalon vikaa.
Olen kirjoittanut sivutolkulla ruokapäiväkirjaa, ja kamerasta mahtaa löytyä satamäärin reissukuvia, joten aiheesta enemmän sitten, kunhan tästä tokenemme. Ylhäällä kuitenkin jo vähän esimakua.
Olen kirjoittanut sivutolkulla ruokapäiväkirjaa, ja kamerasta mahtaa löytyä satamäärin reissukuvia, joten aiheesta enemmän sitten, kunhan tästä tokenemme. Ylhäällä kuitenkin jo vähän esimakua.
9 Comments:
Tervetuloa takaisin. Lienen tullut kevään mittaan blogiaddiktiksi = kaipailen lomillaolijoita.
Jaahans, sitä on sitten Suomeen palattu. Parempi puolisko sitä tais laittaakin jotain omakohtaisia vinkkejä entisiltä kotikonnuilta. Kuinka pitkälle etelään sitä sitten pääsittekään? Paljonko tuli maileja/kilometrejä mittariin?
Hei vaan! Kokeilin keväällä PAolan pastasalaattia ja minusta muodostui paitsi bloginen harras ihailija, myös suuri peston ystävä. Tänään tein Paolan pastasallaatia, mutta makaroni oli korvattu eilen keitetyillä uusilla perunoilla ja grillattu broileri eilen itse kaasugrillissä grillatuilla broilerin filepaloilla. Broilerit ja perunat vipaloituina pannuun väriä saamaan, suolaa ja pestoa + muut salaattihässäkät (rucola, punasipuli, persikka tomaatti, kurkku, paprikat) ja NAM!!! Vihreä Scala-pesto on hyvää. Koska en pidä kastikkeista, niin tämä maistui ihan tällaisenaan.
Tanniini, aika lailla 2500 mailia saatiin mittariin. Ihan San Diegoon asti ei valitettavasti ehditty, kun LA:han upposi niin monta päivää. Kiitokset hyvistä matkavinkeistä!
Ja anonyymi - tosi kiva, että maistuu! Pesto on kyllä parhaita asioita sitten tuoreen basilikan :) Minä olen nykyään ihan mieletön basilikafani. Onneksi sitä on nyt monen monta puskaa kasvamassa, niin tohtii käyttää käyttää reilulla kädellä.
Ooioi, onko tuo kuva ihan omaa tuotantoa? Siellä on sitten käyty, Sarjan paikkoja kattomassa. Tää ois virallisesti kateellinen nyt.
Hyvältä kuulostaa tuo pastasalaatin muunnos. Puolen voikilon keittiössä oli tehty samaisesta salaatista lohiversio. Savustetusta kalasta ja uusista perunoista syntyisi varmasti reseptiä soveltamalla loistosyötävää.
Mikko: Kuva on omaa tuotantoa, juu. Perheen herrahenkilön näppäämä. Hienoa seutua kaikkinensa - tuonne voisi muuttaa vaikka asumaan.
Hauskaa "nähdä" teitäkin taas patojen ääressä. Olen melkein kade ellen jopa kateudesta vihreä reissustanne. Pääsispä itsekin! Opiskelija ja kesätyöläisen on tyydyttävä kuitenkin ruuanlaittoon ja kotiuimarannan aurinkoon. Ei sillä että niissä mitään vikaa olisi - paitsi ehkä auringossa. Se tuntuu paistavan vain kun olen töissä. helppoa kun voi lukea sääennusteen suoraan työvuorolistasta, heh :)!
Jeee!! Pastis is back. Melkein tässä jo nälkä yllätti ja ideat loppui poissaollessanne. Onneksi on tuo hyvä hakemisto;)
Nyt me mennään kotimaan lomaselle ja syödään ihan mitä sattuu, missä vaan sattuu ihan mitä vaan olemaan!
Mukavaa kesänjatkoa!
Patoja ei ole vielä liiemmin kolisteltu, mutta postauskone olisi tarkoitus saada pikapuoliin taas päälle.
Sinänsähän on harmillista olla reissussa juuri tähän aikaan vuodesta, kun omillakin kotikulmilla olisi kerrankin kesä. Tosin ilmat ovat olleet nyt parina päivänä kyllä sen verran kehnot, että voisi kipaista vielä vähäksi aikaa jonnekin aurinkoisemmille alueille... Mukavaa lomaa Vaanilan väelle sekä aurinkoisia vapaahetkiä Aurinkotuulelle!
Lähetä kommentti
<< Home