Muna-alkupala pääsiäispöytään
Mikäli haluaa syödä pääsiäispöydässä munaa, kannattaa kokeilla vaikka tätä hyväksi havaittua reseptiä:
Munanpuolikkaita tonnikalakastikkeessaOhje on parin vuoden takaisen ruoka&viini-lehden pääsiäisnumerosta.
5-6 kovaksi keitettyä kananmunaa
Tonnikalakastike
1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
1 tlk sardelli- tai anjovisfileitä
1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä tai ranskankermaa
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
(suolaa)
2 tl kapriksia
Murenna tonnikala haarukalla tilkkaan tölkissä olevaa öljyä. Sekoita joukkoon majoneesi, kermaviili ja sitruunamehu. Muserra muutama sardelli- tai anjovisfilee ja puolet kapriksista. Sardellisurvosta tulisi olla noin ruokalusikallinen. Mausta tonnikalamajoneesi sardellilla ja kapriksilla. Lisää hiukan mustapippuria sekä tarvittaessa suolaa. Suikaloi loput sardellit pituussuunnassa ja asettele ne ristikkäin ruoan pinnalle. Ripottele päälle loput kaprikset. Tarjoa leivän kanssa.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home