lauantaina, lokakuuta 08, 2005

Makkarapaistos

1 lenkkimakkara (miehen suosikki HK:n Sininen tai oma suosikkini Atrian Punainen)
1 sipuli
1 paprika
sinappia
ketsuppia
paprikajauhetta (reilusti)
valkopippuria
n. 2 dl riisiä
hieman öljyä ja vettä kostukkeeksi
emmental-juustoa

-Siivuta makkara. Levitä kerros makkaransiivuja padan reunoille ja sivele sen jälkeen makkaroiden päälle sinappia ja ketsuppia. Lisää päälle sipuli- ja paprikarenkaita sekä ripaus valkopippuria ja paprikajauhetta.
==> Toista kerroksittain niin kauan kuin makkaraa, sipulia ja paprikaa riittää.
-Kaada padan keskelle keitetyt riisit. Sekaan ketsuppia ja paprikajauhetta.
-Kostuta annos vedellä ja öljytujauksella.
-Päälle juustoviipaleita/raastetta.
-Kansi päälle ja pata uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi.

Tämä kasarihenkinen makkarapaistos sopii hyvin lauantai-iltaan saunakaljan kaveriksi.




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails