maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

La Boquerian kauppahalli

Yksi talvilomareissun pakollisista käyntikohteista oli Ramblalla sijaitseva Barcelonan kuuluisin kauppahalli La Boqueria, joka on ilmeisesti samalla yksi maailman parhaiten varustelluista kauppahalleista. Olihan se pikkuisen isompi kuin oma kotihallimme.

Myynnissä oli lihan, kalan ja mitä moninaisempien merenelävien lisäksi runsaasti vihanneksia, hedelmiä sekä ihania hedelmämehuja. Etenkin tomaatteja myyvien kojujen nurkille olisin voinut jäädä pesimään pitemmäksikin aikaa. Parsa ja pavut näyttivät myös varsin makoisilta.

Kauppahallissa oli myös muutamia ravintoloita, joihin itse emme tosin poikenneet ollenkaan. Tässä kuitenkin muutamia saksellisia otuksia:

Kauppahallin karkkitiski:

Maaliskuun porkkanahaastepostaukset on muuten nyt julkistettu. Käykäähän kurkistamassa.

7 Comments:

At 27/3/07 06:59, Blogger ylimuuli said...

Mikä ihana karkkitiski! Karkeissa riittäisikin varmaan loputtomasti kuvattavaa... *huokaus*

Ja tervetuloa Suomeen, mukava kun olette palanneet. :-)

 
At 27/3/07 08:34, Anonymous Emma said...

Kiitos Barcelona-vinkeistä! Olen itse suuntaamassa sinne kesäkuun alussa. Tosin vain muutamaksi päiväksi, mutta ehtiihän siinäkin syödä useamman kerran :) Tuo tapas-paikka laitetaan ainakin muistiin. Ja kauppahalli!

Itsekin lomailin viime viikon, mielikuvituksellisesti Sveitsissä :) Ruokalistalla siis monemoista juustoa ja suklaata, nami :)

 
At 27/3/07 10:35, Blogger Rosmariini said...

Terve vaan. Mukava kuulla taas teistäkin! Mikäs tässä onkaan taas Suomessa ollessa, ihanan aurinkoisista kevätpäivistä nautiskellessa. Ja pääsiäinenkin taitaa olla jo ensi viikolla, ellen nyt ihan kokonaan erehdy.

Muutamassa Barcelona-päivässä ehtii tosiaan ruokailla vaikka kuinka monta kertaa, etenkin kun sikäläiset suhtautuvat lounaaseenkin usein tavallista intohimoisemmin. Jälkiruokaa en ikinä sentään lounaalla tilannut, mutta ei sitäkään olisi varmasti hämmästelty ollenkaan.

 
At 27/3/07 10:37, Blogger Kajsa said...

Voi onpas ihanan näköisiä kuvia, tuli oikein nälkä noita katsellessa.

 
At 27/3/07 21:24, Blogger Rosmariini said...

Kiva kuulla, että noista kuvista on iloa muillekin. Muiden ihmisten lomakuvien katselu kun on usein monien mielestä aika puuduttavaa touhua. :)

 
At 28/3/07 22:20, Anonymous Gringa said...

Voi tästä tulee opiskeluaikojen Barcelonan matkat mieleen! Mutta onpas siellä kalliitta ananaksia, 2 euroa! Täällä sillä summalla saisi about viisi.

 
At 29/3/07 08:29, Blogger Rosmariini said...

Tuore ananas on kyllä sen verran ihanaa, että taidan entistä vahvemmin harkita sinne teidän kulmillenne muuttamista. :) Tai edes pitkähköä lomareissua...

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails