lauantaina, toukokuuta 23, 2009

Ihmemarjat ja muut supersyötävät

MonkeyFoodissa on nähty viime aikoina hyvinkin monenlaista tehoruokaa, ja samaisia tuotteita päätyi Ylimuulin tarjoamina maistiaisina kokeiltavaksi myös omaan keittiöömme. Eteemme aukeaa nyt aivan uudenlainen maailma: mitä kokkailtavaa keksisi kaakaopavuista ja -jauheesta, cocoa nibseistä sekä erityisen kiinnostavista inka- ja goji-marjoista.

Superterveelliset goji-marjat olivat Pippurimyllylle ajatustasolle entuudestaan tuttu tuote, ja niiden käyttöön ryhdyimme ensimmäisenä. Netistä löytyi idea yhdistää gojia salaatissa tuoreeseen pinaattiin sekä ituihin, joita olemme kasvatelleet täällä jauhantapajalla mungpavuista. Raikkaiden itujen ja rusinamaisen maistuvien marjojen yhdistelmä ei ollut ollenkaan hullumpi.

Seuraavaksi täytynee hyökätä kaakaopapujen kimppuun.


Luomutuotettua tehoruokaa myy siis Keho.net.

6 Comments:

At 27/5/09 16:14, Anonymous Anonyymi said...

Joka päivä oppii jotain uutta...

Olen kuunnelut käsittämättömän hyvän suomalaisbändin, Rubikin, uusinta albumia, jonka avausraita on "Goji Berries". Olen aina ajatellut, että mikä ihmeen sanaleikki tuossa nimessä nyt muka on, ja en millään keksinyt sitä. En kyllä olisi osannut ikinä arvata, että tälläisiä marjoja on ihan oikeastikin olemassa :)

 
At 27/5/09 16:56, Blogger Rosmariini said...

Oikeesti!? :D Tuo on kyllä sen verran hyvä nimi biisille, että pakko kaivella se jostakin kuunneltavaksi.

 
At 27/5/09 19:58, Blogger ylimuuli said...

Ooooo kuulostaa hyvältä :-P :-P

Gojit on ihania, just suolaisen ruoan seassa ja toki muutenkin. Ihan pelkälteenkin luksusvälipalaa kun vetää gojia ja pähkinää ja ehkä pavun tai kaks. Läääh! Ja c-vitamiinokset paukkuu!

Hitsi ku raakasuklaa kestäis postitusta Ouluun saakka <3

 
At 28/5/09 09:05, Blogger Rosmariini said...

Mikä voisikaan olla goji-pinaatti-itusalaatin suolainen ainesosa, ööö, miksi nyt ei taas välähdä ollenkaan (paitsi tietenkin pekoninmuru tulee etsimättä mieleen - no mikäs siinä, ainakin se toimii tunnetusti pinnaatin kanssa).

Kyllä me vielä ryhdytään raakasuklaalle, kun nythän meillä on noita aineksiakin. :)

 
At 29/5/09 10:33, Blogger Kokki said...

Hei, Goji-marjoja on tehnyt mieli kokeilla jo pidemmän aikaa! Söin niitä joskus Japanissa, ja yritin turhaan etsiä niitä paikallisista kaupoista. Mistä te ostitte niitä?

 
At 29/5/09 11:26, Blogger Rosmariini said...

Tuolta Keho.netistä saimme maistiaisia (linkki löytyy postauksen alariviltä).

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails