torstaina, syyskuuta 11, 2008

Ruokablogimiitti

Pastanjauhajien matka Helsingin ruokablogimiittiin venähti molempaisen osalta viikon työreissuksi. Nyt on viimein palattu pesäkoloon jäsentämään muistoja ja nukkumaan univelkoja.

Reissu alkoi heti näyttävästi, kun ensimmäisenä iltana sattui pidetyn ilotulituksen SM-kilpailut. Mainio yhteensattuma varsinkin Rosmariinille - hän kun on ilotulittamisen suurfani.


Kauneimmat kiitokset Liemessä-isäntäparille ja kaikille mukanaolijoille: luottokirjeenvaihtajallemme Emmalle, Korianteri-Liinalle, mahtavilla kasvispiirakoillaan kaikki äimistyttäneelle Kurpitsamoskalle, nokkelalle Muulille, vakiohangaround Satujattarelle, hyvän tuulen sorsaripariskunnalle samoin kuin sillä sipulin ja puolen voikilon perheille, uneliaalle Annalle, energiaa pursunneelle Saaralle, kokkipossulle sekä kameraäijälle!

Ruokaa oli niin paljon, että pelkillä tähteillä olisi kivuttomasti ruokkinut hurjimmassa kasvuiässä olevan koululuokan. Kattaus myöskin hupeni sellaista kyytiä, ettei kaikista lajeista millään ehtinyt saada kuvaa, vaikka tapahtumassa kävi jotakuinkin taukoamaton kamerain nakse. Alla kuitenkin pieni otanta nautitusta ravinnosta.14 Comments:

At 12/9/08 07:59, Anonymous Anonyymi said...

Nyt sitten vain pikkujouluja suunnittelemaan... ;-D Kiitos jälleen kerran.

 
At 12/9/08 08:26, Blogger oliivia said...

Niinpä ;)
olipa mukava tavata viimeinkin!

 
At 12/9/08 08:44, Blogger sivuaskel said...

Huikeita herkkuja vaikka vain silmillään söisi!

 
At 12/9/08 10:17, Blogger Pille said...

Näyttä hyvältää! Milloin on pikkujoulumiiti?? :D

 
At 12/9/08 10:24, Blogger Rosmariini said...

Vähän myöhässä tulivat nämä kuvat, mutta pääsipähän kamerakerhon oululaisvahvistuskin viimein esittelemään omia otoksiaan.

Oli kyllä hienoa päästä tapaamaan kaikkia + maistelemaan vaikka kuinka monia uusia makuja. Siellä etelän suunnalla on blogikansaa, joka ihan oikeasti osaa kokata. Pistän omaa reissurapoa myöhemmin, kunhan saan äherrettyä omat kuvani jossain vaiheessa koneelle.

Pikkujoulujen suunnitteluun kannattaa tosiaan paneutua hyvissä ajoin. ;) Josko joku uskaltautuisi ottamaan ne järjestettäväkseen? Vaikka marraskuun lopulla?

 
At 12/9/08 12:46, Anonymous Anonyymi said...

Pikkujouluihin olisikin huippua päästä osallistumaan! Marraskuun loppuhan kuulostaa oivalliselta ajankohdalta, kun marraskuun kalenterissa on vasta pari merkintää (alussa ja keskellä kuuta)! Olen niin kateellisena lukenut ja katsellut kaikkien miitistä bloganneiden tuntemuksia ja kuvia että pakkohan mun on joskus päästä mukaan.

 
At 12/9/08 14:03, Anonymous Anonyymi said...

Mahtavia kuvia! (Kuin tuosta kesäkurpitsapiirakastakin saa noin edustavan näköisen?)
Olipa hauskaa nähdä teitä taas, useamminkin kyllä passaisi :) Pikkujoulutapaamista vaan suunnittelemaan, mutta ei ennen 15.11, eihän... (siis itse kemut, ei suunnittelu :)

 
At 12/9/08 14:16, Blogger Rosmariini said...

Joulukuun puolella olisi tietenkin kaikkein paras, niin olisi jo vähän jouluisampi meininkikin, toivon mukaan. Itsenäisyyspäivä näyttäisi vaan sijoittuvan hankalasti lauantaille, höhlä. 29. marraskuuta?

Tuo tämänkertainen päivä oli kyllä ihan ykkönen, kun se sopi sitten loppujen lopuksi niin monille.

 
At 12/9/08 21:17, Blogger Kirsi Marttila said...

Aina silloin tällöin tulee blogissanne vierailtua ja on sanottava, että sellainen paha puoli tällä teidän bloggauksellanne on, että meinaa aina tulla vähän nälkä ; )

Taas oli kovin herkullisia kuvia : )

 
At 13/9/08 11:26, Blogger Rosmariini said...

Ja tuossa on vaan osa tarjolla olleista herkuista kuvattuna. :) Esim. puolen voikilon suklaakakusta ei näyttänyt olevan tuossa kuvaa, ja se oli ihan mahtihyvää.

 
At 14/9/08 10:45, Blogger Meri, Helsinki said...

Aivan tajuttoman hienoja kuvia. Ja kiitos seurasta teillekin, ilman Pastanjauhantaa on vaikea kuvitella ruokablogimaailmaa. Snif. :-)

 
At 14/9/08 14:45, Blogger Rosmariini said...

Äläs nyt, sinähän se olet ruokablogistanin ilopilleri ja vetonaula, jota ilman koko homma kävisi ihan tylsäksi. :)

 
At 15/9/08 13:09, Blogger Unknown said...

Voi vitsit mitä kuvia! Meikäankka vietti pitkän viikonlopun metsässä ja vesillä enkä siis päässyt mukaan :( Vaan metsittymisen Tarve olikin huutava...

T. Pikkuenkeli

 
At 15/9/08 13:18, Blogger Rosmariini said...

Metsässä on kyllä tähän aikaan vuodesta mahtavaa. (Kun vaan ehtisi jonain viikonloppuna pistäytymään vähän pohjoisemmassakin.) Mutta jospa aikataulut vielä joskus sattuisivat miittienkin osalta yksiin.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails