Se aika vuodesta
Viime ja sitä edellisen (ja monen aiemmankin) vuoden tapaan kokoonnuttiin taas. Aika tuttuun tapaan edettiin, mitä nyt reilu vuosi sitten saamillemme suklaafondue-ohjeistuksille oli viimeinkin käyttöä. Sulatettu tumma suklaa toimi pilkottujen hedelmien kanssa oikein hyvin.
Ja kun omassa blogissaan saa vapaasti lähettää terveisiä, lähetän tervehdyksen ja onnentoivotuksen tänään syntymäpäiviään juhlistaneelle ystävällemme (tosin sinne, minne terveiset menevät, päivä on tainnut tässä vaiheessa jo ehtiä huomisen puolelle).
Ja kun omassa blogissaan saa vapaasti lähettää terveisiä, lähetän tervehdyksen ja onnentoivotuksen tänään syntymäpäiviään juhlistaneelle ystävällemme (tosin sinne, minne terveiset menevät, päivä on tainnut tässä vaiheessa jo ehtiä huomisen puolelle).
4 Comments:
Eikö kukaan kokeillut ravun dippaamista sinne suklaaseen?
Juuei. Johtuen ehkä siitäkin, että suklaatarpeet viriteltiin pöytään vasta vähän myöhäisemmässä vaiheessa.
Rapuja, nam! Harmi, kun tänä vuonna meidän rapujuhlat jäävät väliin, kun serkkuporukkamme, jossa rapuja olemme aiemmin juhlineet, on hajonut ympäri maailmaa.
... mutta siis kuivaruuista on nyt juttua mun blogissa... vihdoin :)
Kivaa, kiitoksia! Pitääpä askarrella linkki juttuusi tuonne alas retkiruokapostausten yhteyteen.
Lähetä kommentti
<< Home