keskiviikkona, toukokuuta 28, 2008

Kiitos!

413 kiitosta kaikille Blogit kunniaan -kisassa Pastanjauhantaa äänestäneille. KonsoliFIN.net-sivusto harppasi harrastusblogisarjassa ohitsemme äänestyksen viime metreillä, mutta eihän hopea ole häpeä.

(Erityisen kiitoksen ja kumarruksen ansaitsee tietenkin myös Kulinaarimurulan suunnalla majaileva kannatusjoukkueemme.)

Jauhantapajamme onnittelee kaikkia kilpailussa menestyneitä! (Muistakaa lukea myös samassa sarjassa ehdolla olleita muita ruokablogeja Bella Vanillaa ja Perjantaireseptiä, josta on peräisin myös melkoiseksi reseptihitiksi noussut saaristolaisleivän ohje.)

16 Comments:

At 28/5/08 20:44, Blogger Liina said...

heh :D onnea!

mun kanssanisäkäs äänesti teitä myös. sen mielestä konsolifin ei ole blogi vaan foorumi. sitäpaitsi se tietää mun lukevan Pastanjauhantaa ja ottavan sieltä välillä jotain ohjeita: "...ja se voi hyödyttää minuakin" :D

 
At 28/5/08 20:51, Blogger Rossana said...

Paljon onnea teille hienosta hopeasta!

 
At 28/5/08 20:56, Blogger Rosmariini said...

Liina: Kiitoksia tuplatuesta! :D

Minä olisin alkujaan veikkaillut voiton menevän jollekin neule- tai muotiblogille, kun ne ovat molemmat lajityyppinä niin mahdottoman suosittuja. (Tosin ei niitä sitten tainnut jostain syystä olla ehdollakaan kovin montaa.)

Rossana: Kiitokset! Bella Vanillakin taisi saada kokoon melkoisen äänisaaliin, joten onnea vielä kerran myös sinne!

 
At 28/5/08 21:17, Anonymous Kiki said...

Hitsi, onnea hopeasta! Loistosuoritus laadulla ja sydänmellä tehdystä blogista. Vaikka mää kyllä oisin suonut teidän voittavan ja äänestin itsekin teitä. :D

 
At 28/5/08 21:51, Blogger Rosmariini said...

Kiitos, Kiki! Kyllä tämä(kin) blogi olisi niin paljon köyhempi ilman teitä lukijoita ja kommentoijia. Kuinka monta kiljoonaa hyvää vinkkiä, opastusta ja ohjetta olemme teiltä tässä vajaan kolmen vuoden aikana saaneetkaan!

 
At 29/5/08 06:54, Blogger ylimuuli said...

Saakura kun olisitte ansainneet voiton! Mutta te oottekin moraalinen voittaja. ;-)

PS. Luin ensin vahingossa alla olevan postauksen otsikon "Punaviinilärvit" ja kiinnostuin heti :-D

 
At 29/5/08 09:44, Blogger Rosmariini said...

Niin, olihan tuo vähän hassua, kun ajattelee, että kisan tarkoituksena oli tuoda kunniaa nimenomaan blogeille. :) Mutta väliäpä hällä. Ruokablogien saamat yleisöäänethän ne tässä tärkeimpiä ovat.

Punaviinilärvit! :D :D Nyt rupesi hekotuttamaan taas ihan tosissaan.

 
At 29/5/08 11:58, Anonymous Anonyymi said...

Sydämelliset onnittelut jauhajille. Lasken teidät ehdottomasti ykköseksi, ohiharppaaja ei mielestäni kuulu samaan sarjaan kanssanne. Toivottavasti jaksatte jauhaa edelleenkin, meidän vakiobloggaajien rajattomaksi iloksi ja hyödyksi. Leena

 
At 29/5/08 12:17, Blogger Rosmariini said...

Kiitokset kommentista ja kannatuksesta! Jauhanta jatkuu ilman muuta niin kauan kuin yksikin teistä vaan jaksaa lukea ruoka-aiheisia turinoitamme. :)

 
At 30/5/08 10:52, Anonymous Emma said...

Olisiko siis punaviinilärivt moraalisen voiton kunniaksi paikallaan? =D
Vaikka nyt on kyllä niin ihanan kesäinen keli, ettei pullo kuohuvaa - ehkä jopa mansikoiden kera - olisi mitenkään pöllömpi vaihtoehto sekään...

Interblogistinen kasvisruokavinkki; Uneliaan keittiön Palak Paneer on aivan oivallista! (muistakaan sitten laittaa tarpeeksi voita mukaan, pyöristää makua juuri sopivasti). Ruokaseurani intoutui kehumaan tuotostani jopa paremmaksi kuin Namaskaarin versio :)
(en tosin muista, onko tänne jo blogattu jokin versio palak paneerista mutta yhtä kaikki suosittelen! tuohon tulee jopa tomaattia ;)

 
At 30/5/08 11:23, Blogger Rosmariini said...

Jospa tosiaan vetäisin nyt viikonloppuna pienoiset punaviinilärvit ja bloggaisin samalla tuntemuksistani. :) Juu, ei vaiskaan. Viikonloppu menee täällä vähän poikkeusoloissa, joten maljoja pääsee kohottelemaan aikaisintaan viikon päästä. Ilma kyllä vaikuttaa oikeinkin lupaavalta, oujee.

Palak paneer on ylihyvää! Sain ystävältämme Satujattarelta siihen jokunen viikko sitten sähköpostissa ohjeen, ja olen haaveillut kokkaustuokiosta siitä saakka. Hanke on vaan tähän saakka kaatunut juustojahkailuun (paneeria ei saa kai pahemmin täältä pohjoisesta enkä ole vielä saanut aikaiseksi tehdä sitä itse), ja nyt parin viime viikon aikana siihen, että aika lailla kaikki kotitekoinen ruoka on valmistunut grillissä.

Mutta pitääpä ottaa tuo unelias ohjekin lähempään tarkasteluun. En ole nimittäin hoksannutkaan, että siihen tulee t-o-m-a-a-t-t-i-a.

 
At 30/5/08 13:27, Anonymous Emma said...

Valion kotijuusto toimi mun mielestäni ihan hyvin. Tosin, en tiedä, onko sitä nykyisin useampaa sorttia tai olisiko koostumus muuttunut mutta mun mielestäni tuo kotijuusto oli aiemmin vähän erilaista. Nyt siitä tuli sellaista hivenen venyvää (vähän sellainen mozzarellamainen rakenne, ei mureneva). Ehkä kannattaisi tsuumailla juustotiskillä vähän tarkemminkin vaihtoehtoja mutta kyllä tuollakin ihan kelpo tulokseen pääsi.

 
At 30/5/08 13:48, Blogger Rosmariini said...

Tuosta kotijuustosta taisi joku mainita aikaisemminkin, mutta minulla se ei soita jostain syystä minkäänlaista kelloa. Eli täytynee painella pikaisesti juustotiskille tietämystä täydentämään.

Leipäjuustoa ajattelin hätävaraksi, kun sitäkin jossakin suositeltiin + Intiassa ostamassamme paneerissa oli myös mukavasti leipäjuustomainen rakenne. Paneerhan ei niin monimutkainen tuote olekaan, että sitä välttämättä kannattaisi tänne toiselta puolen maapalloa lennättää, joten kotoisemmat ratkaisut ovat oikeinkin suotavia ja tervetulleita. Jotenkin olisi vaan niin houkuttelevaa tehdä itse ihan oikeaa juustoa!

Meillä on muuten kesäsuunnitelmat edelleen ihan levällään, mutta koetamme saada asioihin selkoa lähipäivinä... tai ainakin lähitulevaisuudessa.

 
At 30/5/08 15:27, Blogger Rosmariini said...

Oli sitten pakko mennä katsastamaan tuo mainittu Uneliaan kokin pinaattisoosiohje, ja se näytti vielä paljon paremmalta kuin muistelinkaan. Milloin sitä oppii, ettei nälissään kannata kurkistella ruokablogien herkkureseptejä...

 
At 5/6/08 00:03, Blogger ari said...

Vanha viisaus sanoo, että imartelu ei auta, mutta minä äänestin tuossa äänesyksessä vain, jotta voisin äänestää Pastanjauhantaa.

Punastun ja poistun takavasemmalle.

 
At 5/6/08 00:23, Blogger Rosmariini said...

Oi, suuret kiitokset sinne Äijäruokalan suuntaan! Muilta ruokapolkkaajilta tullut tuki lämmittää mieltä ihan erityisesti, joten älä suotta punastu - äläkä varsinkaan poistu takavasemmalle! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails