tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Aidot karkit

Trendi-lehden nettisivuilla oli viime viikolla linkkaus piskuiseen blogiimme (arvatkaa vaan, tuliko heti trendikäs olo), ja minähän sinne tietenkin heti kurkistelemaan. Sivustolta löytyi itselleni entuudestaan tuntematon Ruoka&Juoma-osio, josta löytyikin meikäläiselle paljon kiintoisaa lukemista.

Olin ihmetellyt jo jonkin aikaa kaupoissa näyttävästi esillä olleita uusia Truly-karkkipusseja, ja Trendin aiheesta kertova artikkeli sai minut viimein niitä ostamaan. Vähemmän sokeria ja tavallisiin karkkeihin verrattuja enemmän luonnollisia ainesosia. Ei hullumpaa. Myös pussin koko oli soppelin pieni, joten näitä pitää ostaa jolloinkin lisää. Lakritsiviinikumeja pitää ainakin joskus päästä maistamaan, jos ne maistuisivat vaikka vaan edes hitusen salmiakilta.

Trendin sivuilla näyttäisi olevan myös rutkasti hyviä reseptejä. Ainakin tomaatti-chilikeitto päätyy toivon mukaan joskus lähiaikoina omaankin kattilaani.

6 Comments:

At 13/6/07 11:19, Anonymous Anonyymi said...

Minä olen kokeillut vain niitä lakritsiviinikumeja ja ne oli kyllä aikamoinen pettymys. Odotin jykevää ja todella lakritsaista makuelämästä, mutta mikä aito maku? Mikä maku ylipäänsä?

(Ruokakokeiluja olisi vaikka millä mitalla kun vaan jostain löytyisi aika kirjoittaa niistä kokonaisia tekstejä...)

 
At 13/6/07 13:00, Anonymous Anonyymi said...

Tässä huomaa ettei makuasioista kannata kiistellä. Olen nimittäin todella herkutellen vedellyt pari pussillista juuri näitä lakritsaviinikumeja ja mun mielestä ne on törkeen hyviä :) Sen sijaan noita muita en ole vielä maistanut...

popp

 
At 13/6/07 20:03, Blogger Rosmariini said...

Pitää maistaa itsekin, niin pääsisi muodostamaan omankin mielipiteen asiasta. :) Noista hedelmäkarkeista tykkäsin kyllä osin tietenkin siitäkin syystä, etten ole enää samalla lailla yltiömakean ystävä kuin joskus nuorempana.

Jamie Oliver opasti yhdessä kirjassaan tekemään viinikumimaisia hedelmäkarkkeja kuivatuista hedelmistä, jotka soseutetaan tehosekoittimessa ja lusikoidaan leivinpaperille suurin piirtein sentin paksuiseksi kerrokseksi. Sitten vaan leivinpaperi pellille ja annetaan olla yön yli 70-asteisessa uunissa. Seuraavana päivänä hedelmälevyn voikin jo leikellä karkeiksi. Eipä ole tullut testattua.

 
At 14/6/07 11:34, Anonymous Anonyymi said...

Heips pastanjauhajat!

Olitkin näköjään huomannut, että Trendin sivuilta löytyy myös tämä teidän bloginne! Ta-daa, tässä syyllinen, joka sitä kävi siellä Trendin sivuilla suosittelemassa :) Saa ampua!

 
At 14/6/07 14:34, Blogger Lissu said...

Onneksi olkoon maineesta ja kunniasta ;-)

Nuo lakumakeiset olivat minullekin hienoinen petymys, koska erimuoisissa namuissa oli lisänä outoja aromeja. Minä ainakin haluan lakuni lakuna ja salmiakin salmiakkina ilman mitään banaanin tuulahdusta.

 
At 14/6/07 16:24, Blogger Rosmariini said...

anonyymi: Juuei, ihan kivaa, kun löysin tosiaan tuon linkityksen kautta Trendin ruokapalstan. Olen tähän asti autuaasti kuvitellut, että Trendissä on juttua vain meikeistä, muodista sun muusta semmoisesta.

lissu: Kääks, en minäkään kaipaa kyllä liiemmälti erimakuisia tuulahduksia lakupussiini. Saapa nähdä, miltä maistuvat.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails