Simpukkapannu

Simpukkapannuohje on otettu Kodin Kuvalehden Vihdoinkin viikonloppu -reseptikirjasesta, jossa oli muitakin kiintoisia ruokaohjeita. Alkuperäisessä ohjeessa simpukat keitettiin alusta asti itse, mutta meikäläinen ei moiseen ryhtynyt:
Simpukoita etanapannussa
valutettuja säilykesimpukoita
valkosipulivoita, joka syntyy sekoittamalla 150 g sopivasti sulanutta voita, 2-4 kuorittua ja hienonnettua valkosipulinkynttä, 1/2 dl persijasilppua ja 1-2 tl sitruunamehua
Laita simpukat öljyttyihin etanapannuihin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Laita reilu nokare valkosipulivoita jokaiseen koloon simpukan päälle ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 12-15 minuuttia. Tarjoa rapean tuoreen leivän kanssa.

3 Comments:
heips. Tätä blogia on ilo lukea ja kuola valuen katsella kuvia. Tahtoisin tietää, että millä kuvaat? Onko käytössä digijärkkäri? Ihania kuvia <3
Eipä ole koskaan tullut mieleen laittaa etanapannuun simpukoita! Hyvä idea jos joku vieraista ei pidä etanoista tms. Meidän bravuuri on brie-valkosipuli-pähkinäetanat, siinä voisi toimia nuo simpukatkin!
saippa: Kiitokset! Täältä löytyy tietoa käyttämistämme kameroista.
sohvi: Voihan vitalis, kun teillä on aina niin ihanankuuloisia ruokia! :) Minä olen joskus suunnitellut laittaa koloihin etanoiden sijasta herkkusieniä, mutta en ole itsekään tullut ajatelleeksi noita simpukoita.
Lähetä kommentti
<< Home