
Meistäkin tuli tietenkin vuoden vaihtuessa (jälleen kerran) uusia, uljaita ihmisiä. Käynnissä olevien järkiviikkojen kunniaksi olemme syöneet viime päivinä epätavallisen paljon keittoja. Tämän jauhelihakeiton ohje on jostain tammikuisesta RuokaPirkasta:
Helppo jauhelihakeitto
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl Pirkka-farfallepastaa
250 g Pirkka naudan paistijauhelihaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 ps (250 g) Pirkka-keittovihanneksia
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl pizzamaustetta
Pinnalle: persiljaa
Pane farfallet kiehumaan kasvisliemellä maustettuun veteen. Keitä niitä ensin noin 7 minuuttia. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla sekä pippurilla. Lisää kattilaan jauheliha, jäiset keittovihannekset ja tomaattipyree. Anna kiehua vielä noin 7 minuuttia. Mausta pizzamausteella ja ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home