torstaina, marraskuuta 13, 2008

Viikonloppusuunnitelmia

Mahtaakohan Helsingissä olla viikonloppuna tekeillä mitään ihmeempää? Saatamme nimittäin hyvinkin hiippailla niillä kulmilla tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina.

Suklaafestareilla voisi ainakin mahdollisesti käydä kurkistelemassa.

Ideoita ja ajatuksia voi lähettää halutessaan vaikkapa sähköpostin puolelle.

12 Comments:

At 13/11/08 20:44, Blogger ari said...

Jos haluatte Äijän kanssa kantapubiin niin eiköhän se onnistu. Tästä olikin puhetta kun viimeksi (ja ensimmäisen kerran tapasimme).

Huomisiltana lienen ainakin Hilpeässä hauessa, mutta enköhän sinne lauantainakin ehdi jos siellä on ruokablogiseuraa.

 
At 13/11/08 21:23, Blogger -stjtr- said...

Mie olen kaupungilla vakavamielisessä viinanjuontitouhussa perstaina, mutta löördaagi on ihan vapaa. Syömään? Vai tahdotteko tulla kylään? Vaikka alkudrinksuille tai kahville tai jotain?

 
At 13/11/08 22:02, Anonymous Anonyymi said...

Pakko mainostaa Albertinkadulla sijaitsevaa Rivoli-ravintolaa, joka teidän pitää ehdottomasti katsastaa. :) Kerran tuli käytyä, ja sille tielle jäätiin... Sunnuntaisin sunnuntaibrunssi, mm tuoreita ostereita. :)

 
At 13/11/08 22:07, Blogger Rosmariini said...

Ari & Stjr: Olisi kyllä kiva nähdä! Hankala vaan, kun ei vielä tiedä tarkkaan suunnitelmia ja aikatauluja. Jos pidetään lauantain mittaan yllä puhelinyhteyttä ja sovitaan sitten tarkemmin? Jotainhan on kuitenkin pakko syödä, ja jos sen voi tehdä hyvässä seurassa, niin aina parempi!

Anonyymi: Sunnuntaibrunssi kuulostaa houkuttelevalta (ainakin jollekin tulevalle Helsingin-kerralle, mikäli nyt ei ehdi). Onko niitä siellä tarjolla monessakin ravintolassa vai onko tuo Rivoli poikkeus?

 
At 13/11/08 22:08, Blogger Rosmariini said...

(Ei siis Stjr vaan Stjtr.;)

 
At 14/11/08 11:10, Anonymous Anonyymi said...

Rivolin brunssi on ihastuttava, myös runsas ravintola Töölönrannan sunnuntaibrunssi on hyvä vaihtoehto (alkupala- ja jälkiruokabuffet + tietysti pääruoka, skumpalla tai ilman). Jos haluaa enemmän aamiaiseen viittaavaa settiä, klassinen Cafe Ekberg on ainakin kerran koettava. Fredalla sijaitseva wieniläinen konditoria Krulla on myös kiva ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä! Nythän aamiaisista on tullut jokseenkin hitti Hkissä (vaihtelevalla tasolla..), joten paikkoja tuntuu olevan joka nurkalla - ei kun testaamaan.

t. Hesalainen lukija

 
At 16/11/08 11:35, Blogger oliivia said...

tämänkertaiseen reissuunne tämä ei nyt enää ehtinyt, mutta komppaamme tuota anonyymin mainitsemaa Töölönrannan brunssia, joka on siis oikeammin sunnuntailounas.
Kertaalleen on kokeiltu ja kovasti tykättiin, jotenkin sopivan rauhallinen tunnelma ja hyvä ruoka, kuitenkin melko edulliseen hintaan.
Harmi etten ehtinyt lueskelemaan aiemmin tätä postaustanne, olis voitu yrittää törmätä jossain. No seuraavan kerran sitten. Tai ehkäpä olette kohta täällä pysyvämminkin? ;)

 
At 16/11/08 19:25, Blogger Rosmariini said...

Nyt muistankin, että Puolessa voikilossa oli kerran postaus tuosta Töölönrannasta!

Ja juuh, onhan tätä kaupunkia tullut taas katseltua sillä silmällä, että josko tänne voisi muuttaa joskus lähitulevaisuudessa asumaan. Viikonlopun läpi jatkuneen vesisateen vaan voisi vaihtaa Oulun pikkupakkaseen ja lumisiin maisemiin.

 
At 17/11/08 09:56, Anonymous Emma said...

No höh, olitte sitten täällä juuri kun itse olin poissa! Varaan jo seuraavaksi kerraksi treffaus-option, olkoon sitten lasillisen tai lautasellisen äärellä :)
Ja huomautettakoon, että nyt täällä paistaa aurinko ;)

 
At 17/11/08 19:05, Blogger Rosmariini said...

Niin paistoi (viivähdettiin vielä tämä päivä paikkakunnalla). :) Seuraavalla kerralla täytyy järkätä jonkinlaiset (pienemmät tai suuremmat) kokoontumisajot, kun nyt vähän tahmasi meikäläisellä tuo sosiaalinen puoli.

 
At 18/11/08 17:16, Blogger oliivia said...

joo, säät vaihtaisin minäkin milloin vaan. Toivottavasti edes tänä talvena saadaan talvi.

 
At 18/11/08 18:09, Blogger Rosmariini said...

Nuolaisin ennen kuin tipahti. :) Täällä Oulussa sataa nimittäin parhaillaan aivan yhtä reippaasti vettä kuin viikonloppuna Helsingissä. Mukavasti kastelin varpaani ulkona loikkiessani.

Loppuviikosta on sentään molempiin paikkoihin luvassa jo hieman talvisempaa meininkiä!

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails