Varjakan saaressa

Toastien kylkiäisiksi nautittiin kokeellisesti lihatiskin löytöjä eli merquez- ja chorizo-makkaroita (merquez on alakuvan ohuempi suiru, chorizo taas Suomi-perinteisemmän käyrän näköinen patu). Varsinkin hiilloksella grillattu merquez maistui (jo näinkin lyhyellä) retkellä nälkiintyneille jauhajille erinomaisesti, eikä chorizoakaan jäänyt lautaselle.
Grillitoastit Garamin Ankkalinnasta
paahtoleipäviipaleita
cheddarjuustoviipaleita
tomaattia siivuina
oreganoa (kuivattukin käy)
Retkelle sopivan helppo ja suoraviivainen resepti: kasaa täytteet leipäviipaleiden väliin, mausta oreganolla ja grillaa keskilämmölllä, kunnes juusto lähtee valumaan muttei vielä sula kokonaan ulos leivistä. Täytteitä voi - ja kannattaa - varioida mieltymystesi mukaisesti. Näitä leipiä syödessä kävi mielessä, että esimerkiksi sipulisilppu tai -renkaat olisivat raikastaneet tätä täyteyhdistelmää mukavasti.

0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home