tiistaina, helmikuuta 28, 2006

Mantelimassapullaa

Helmikuun viimeiselle päivälle on merkattu kalenteriin sen verran monenlaisia juhlia, ettei tämmöinen pikkuruinen pastanjauhaja osaa millään päättää, mitä niistä viettäisi. Toisaalta Kalevalan päivää ei ole tavattu sentään meilläkään perinteisesti sen kummemmin juhlistaa, joten taidan tarttua ennemminkin laskiaisherkkuihin. Laskiainenhan on siitä kiva, että silloin saa syödä periaatteessa rasvaista ruokaa mielin määrin, koska sen jälkeen laskeudutaan paastoon (hohoo - näkis vaan), jota kestää aina tuonne pääsiäisen herkutteluhetkiin asti. Joten mantelimassapullaa ja hernerokkaa kehiin vaan! Tosin tuo kuvan ostopulla on hilloversio, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin.

Uusia ruokablogeja on pukannut viime viikkoina joka tuutista, ja meikäläinen on vakoillut tietenkin kaikkia yhtä kiinnostuneena. Ruokapäiväkirjojen kerronnallisuus on selvästi lisääntymässä, joten mikäs sen hauskempaa. Miltäpä kuulostaisi vaikka Ruokamuistio? Olen tehnyt kyseisessä viritelmässä salapoliisityötä ja havainnut, että kyseessä saattaisi olla pekoniin erikoistunut ryhmäblogi, jonka yksi kirjoittaja paistaa kertoman mukaan työkseen pihvejä Hesburgerissa. Asetelmassa on kenties jotain tuttua. Myös Mustekala on varsin mainio uutuus, joten siitä vaan lueskelemaan.

4 Comments:

At 28/2/06 16:02, Blogger paola_ said...

Mistähän johtuu, että vaikka pidän esim. marsipaanista, en voi kestää mantelimassaa laskiaispullassa?

Hillon sen sijaan nuolen viimeistä pisaraa myöten... :-) kannattaa muuten tehdä isoja pullia laskiaiseksi, niihin voi laittaa paljon enemmän täytettä (hih!)

 
At 28/2/06 17:21, Blogger Rosmariini said...

Meitsi vannoo kyllä mantelimassapullan nimiin. Vaikka meneepä tuommoinen hillopullakin alas, mikäli muuta ei ole tarjolla. Näissä asioissa ei kannata olla turhan ronkeli, tai voi vaikka jäädä kokonaan ilman pullaa. :)

 
At 2/3/06 10:45, Blogger Polkkapossu said...

Mantelimassa ei iske tännekään. Rehellinen laskiaispulla, jossa on kermavaahtoa ja manssuhilloa on parasta :)

 
At 3/3/06 01:13, Blogger Rosmariini said...

Apua, jään vähemmistöön mantelimassamielipiteineni!

Tosin jos muut syö mieluummin hilloa, niin jääpähän meikäläiselle enemmän mantelimassaa. :) :)

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails