tiistaina, lokakuuta 25, 2005

Herkullisia blogeja

Kun kerran tähän on pakko osallistua, niin mitenpä siitä tämmöinen keskimääräinen pastanjauhaja tohtisi kieltäytyä. Sikäli oli hauska käydä kurkkimassa entuudestaan tuntemattomia blogeja, että satuin heti alkuun vanhan opiskelukaverini blogiin. Myös yksi toinen tänään korkattu blogi jostain top-listan häntäpäästä pääsi saman tien lukulistoilleni, joten ei mikään hullumpi tulos.

Ja jotta ruoka saataisiin tähänkin postaukseen, kannattaa käydä maistelemassa tiramisua, kookosta sekä herkkua. Lisäksi kannattaa näin työpäivän keskellä viettää ikuista kahvitaukoa sekä haaveilla samalla miedosta marinadista.

Olen muuten hulluna sanojen etymologioihin, minkä takia vilkuilen aina mielelläni Raholan syötäviin sanoihin. Marinointikinhan on ilmeisesti alun perin tarkoittanut (lihan) merikelpoiseksi tekemistä. Lisäksi tämä oli minulle ihan uusi tieto - joskaan tuo nyt ei millään tavalla liity ruokaan tai syömiseen.

6 Comments:

At 25/10/05 13:21, Anonymous Nimetön said...

Osana tätä tiistaimeemiä piti tulla sanomaan, että herkullinen on teitinkin blogi. Yleensä lueskelen masokistisesti ennen lounastuntia nälkäisenä. Omituinen kun olen.

 
At 25/10/05 14:34, Blogger Rosmariini said...

Heissan, sisko, ja kiva kun kommentoit! En arvannutkaan, että blogimme voi toimia myös itsekidutuksen välineenä. :)

Hauska muuten tuo meemi, kun se saa ihmiset kömpimään koloistaan kommenttilootien puolelle.

 
At 25/10/05 19:58, Anonymous Nimetön said...

Vuoroin vieraissa! :)

 
At 25/10/05 20:51, Blogger Rosmariini said...

Terve vaan, Herkku! Harvinaisen houkutteleva nimi sinulla ja blogillasi. Ja tuo Herkun herkut on vielä tuplasti parempi. ;)

 
At 25/10/05 21:19, Anonymous Nimetön said...

Tulipa tästä nyt sitten lisäkommentti itse tehdessäni tuota samaa blogikiertoajelua. Terveisiä kaikille ja hyvää syksyä!

 
At 25/10/05 21:34, Blogger Rosmariini said...

Hyvää kiertoajelun jatkoa vaan Timolle. Toivottavasti nautit maisemista!

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails