perjantaina, lokakuuta 21, 2005

All work and no play

Perjantai-ilta ilman kokkausta, mitä elämää se tämä tämmöinen on? Pippurimyllykin on töissä (onneksi on tuo varaversio), ja lisäksi Oulussa sataa räntää.

Onneksi työnteon lomassa voi hauskuuttaa itseään lukemalla menopaussista hykerryttävän hauskaa ruokakeskustelua.

Lisäksi muistuttelen lukijoitamme tuosta muiden juttujen alle vajonneesta reseptikilpailusta.

2 Comments:

At 24/10/05 17:05, Anonymous Anonyymi said...

tämä kiittää Pastanjauhajia sekä kommentoijia herkullisesta keittiökeskustelusta viime perjantaina.

Että respetikilpailu, ihan leipälajini on se. Se ensimmäinen, eli burundin pata on siitä hyvä rasti, että ei voi epäonnistua, on aina hyvää vaikka tuleekin eri kerroin hiukan eri makuisena padasta ja on vielä nopeatekoinen, kun vaan muistaa kaikki aineet hankkia. Ja kestää useammnkin päivän syömisen.

Ja se lohikeitto on toinen yhtä hyvä ja samat perustelut.

Kolmas on karri, johon erittäin paljon paprikajauhetta, sipulia, valkosipulia (kuullotellaan öljyssä), vaihtelevasti kalaa tai kanaa paistellaan ed. mainitussa ja lisätään tomaattimurskaa, ketjap manista, curry-tahnaa ja garam masalaa, lopuksi kookosmaitos eli kermaa. Ja joka paikkaan tietenkin fariinisokeria rippaus. Isossa paistinpannun ja kattilan välimuodossa tehden. Tarjotaan riisin, kurkkutikkujen, punaisista linsseistä tehdyn tahnan ja mangochutneyn kanssa. Enpä muistanut moista herkkua enää ollenkaan.

Nyt syömään eilistä burundia.

 
At 24/10/05 19:57, Blogger Rosmariini said...

Oi yhteensattumaa, meillä syötiin viikonloppuna samaa pataa (tosin geellistä versiota, joten ei se ihan samaa ollut). Raporttia tulossa, kunhan saadaan se naputeltua valmiiksi.

Lohikeitto (tomaatilla ja katkaravuilla - aah, vedit oikeasta narusta) ja karri herättivät kiinnostuksen saman tien ja päätyvät kilpailuraatimme kattiloihin.

Onkohan muidenkin blogien arkistoissa piileviä ruokaohjeita? :-0

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails