Eteläafrikkalaista kokkausta luvassa
Kotikeittiömme on ollut viimeisen viikon ajan minun osaltani valitettavan hiljainen. Nyt Rosmariini viettää kuitenkin ankaran työrupeaman jälkeen hyvin ansaittuja (?) vapaapäiviä. Päässä vilistävät jo tulevan marraskuun monet juhlat svenska dagenista martinpäivään ja siitä aina vaan Beaujolais-tunnelmaiseen hääpäivään sekä adventin alkamiseen. Juhlia ei ole koskaan liikaa. Toki arkisemmatkin keittohetket ovat pienperheessämme enemmän kuin tervetulleita.
Onneksi meillä on myös ihania ystäviä, jotka haluavat varmistaa, että ruokapajamme tehtailee suussa sulavia (?) herkkuja jatkossakin. Tällä kertaa tuliaiseksi kopsahti muun muassa eteläafrikkalainen keittokirja, jonka reseptejä pastanjauhajat esittelevät heti, kun saavat koottua hieman enemmän tietämystä aiheesta. Saisivatko viinihyllystämme löytyvät eteläafrikkalaiset viinit viimeinkin oman maan makuja kylkeensä?
Suunnitelmissa on myös videokokkaus-bloggausta ja ties mitä kaikkea. Odotamme (itsekin) jännittyneinä.
Onneksi meillä on myös ihania ystäviä, jotka haluavat varmistaa, että ruokapajamme tehtailee suussa sulavia (?) herkkuja jatkossakin. Tällä kertaa tuliaiseksi kopsahti muun muassa eteläafrikkalainen keittokirja, jonka reseptejä pastanjauhajat esittelevät heti, kun saavat koottua hieman enemmän tietämystä aiheesta. Saisivatko viinihyllystämme löytyvät eteläafrikkalaiset viinit viimeinkin oman maan makuja kylkeensä?
Suunnitelmissa on myös videokokkaus-bloggausta ja ties mitä kaikkea. Odotamme (itsekin) jännittyneinä.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home