Kun kerran kaikki muutkin
Nyt on Pastanjauhannassa jännät paikat: Blogimme listautui nimittäin hiljattain Facebookiin ja on ehtinyt kerätä taakseen jo vajaan kymmenen hengen fanikunnan. Kaikkea sitä.
Naamakirjan käytöstä on muuten yllättäviä seurauksia: Olen sen ansiosta nyttemmin kahden makkaraputken omistaja. Ihan rapsakkaa saunamakkaraa niillä kyllä syntyykin.
(Kuvassa oma versiomme vuohenjuustopastasta. Vuohenjuuston päälle voi halutessaan liruttaa vähän paholaisenhilloa.)
Lisäys vuorokautta myöhemmin: Jauhannalla näyttäisi äkkiseltään katsottuna olevan huomattavasti enemmän lukijoita kuin minulla kavereita. :) Kiitokset kaikille kannatuksesta!
Naamakirjan käytöstä on muuten yllättäviä seurauksia: Olen sen ansiosta nyttemmin kahden makkaraputken omistaja. Ihan rapsakkaa saunamakkaraa niillä kyllä syntyykin.
(Kuvassa oma versiomme vuohenjuustopastasta. Vuohenjuuston päälle voi halutessaan liruttaa vähän paholaisenhilloa.)
Lisäys vuorokautta myöhemmin: Jauhannalla näyttäisi äkkiseltään katsottuna olevan huomattavasti enemmän lukijoita kuin minulla kavereita. :) Kiitokset kaikille kannatuksesta!
12 Comments:
Kirmaampa heti fanittamaan teitä feissariinkin! :)
ja hyvältä näyttää tuo teidänkin versio tuosta pastasta, pitäskin tehdä sitä taas tässä joku päivä!
Tänään just tuskailin, että olen addiktoitunut naamakirjailuun pahemman kerran. Ja minun ei nimenomaan pitänyt! :D
Peruspöperölän vuohenjuustopastakuvissa tuli tomaattikastike muuten huomattavasti paremmin oikeuksiinsa.
Muheva on faniluku tällä hetkellä! Tuolla saisi isojen häiden veroiset bileet pistää pystyyn ;)
T. Pikkuenkeli
Siinäpä olisikin ideaa, että pidettäisiin tuolla porukalla pienet bileet! :)
Hei, mihin muuhun pahishilloa voisi laittaa kuin vuohenjuuston (ja kepakoiden) kaveriksi? Rakastan hilloa, mutten keksi mitään uusia yhdistelmiä.
Erittäin hyvä kysymys. Itsekin osaan käyttää paholaishilloa lähinnä vain grillatun lihan kaverina, ja kun grillikausi alkaa olla ennen pitkää ohi, niin siinä sitä taas ollaan. Mutta mikseipä sitä voisi kokeilla vaikka muunkinlaisten juustojen kaveriksi.
Onko kenelläkään (kekseliäämmällä) hyviä ideoita?
Mekin yritetään listautua facebookkiin, mutta huonoin menestyksin. Se saamarin Blogcast ei suostu toimimaan lainkaan. : /
Pitääpä udella Pippurimyllyltä, miten tuolla saa tekniikan pelaamaan.
FB tuntuu kyllä kätevältä paikalta pikkujuttujen postaukseen (kun yksittäisiä kuvia ja irrallisia lauseita ei tule yleensä laittaneeksi tänne blogin puolelle).
Arietta - se Blogcast oli kieltämättä vähintäänkin epäintuitiivinen säädettävä! Itsekin sain klikkailla sieltä sun täältä ennen kuin löysin oikean asetussivun.
Kun olet onnistunut lisäämään Blogcastin itsellesi, naksauta Facebookissa olessasi vasemmasta alakulmasta "Sovellukset" ja valitse avautuvasta listasta "Simplaris Blogcast". Sitä kautta muistaakseni itse pääsin lopulta syöttämään blogin tiedot Blogcastille.
Blogcastia ei saatu toimimaan, mutta Social RSS näyttää toimivan.
Ai ai aia että toi alkupala näyttää nannalta. Ja jälkkäri vaikuttaisi hyvältä raikastukselta ateriaan. Itse aion käyttää suomalaisia marjoja nyt kun niitä on saatavilla ja hylätä suklaajysäykset hetkeksi jälkkärilistaltani.
-Jontte
http://ristipissarit.wordpress.com
Mustaviinimarjoja tulee kyllä käytettyä ihan liian harvoin, vaikka niiden maku on aivan mahtava. Punaviinimarjasta en ole ihan niin innostunut (onneksi siitä saa hyvää mehua).
Lähetä kommentti
<< Home