torstaina, tammikuuta 25, 2007

Pikainen kurkistus keittiöön

Viimeinkin uusi keittiövaaka! Ja vielä halpaan hintaan, eläköön alennusmyynnit! Vanha digitaalinen vaakamme on ollut rikki jo ikuisuuden, ja joidenkin grammamääräisten ohjeiden kanssa pelaaminen on tahtonut mennä melkoiseksi sähläämiseksi. Etenkin jos jossain vaiheessa kokkausta huomaa, että haluaisi sittenkin tehdä ainoastaan puoli annosta, ja yrittää sitten lennossa sekä muuttaa mittoja että arvioida ainesten painoja, niin se on jo tämmöiselle vähän kehnommalle laskupäälle pikkuinen ponnistus.

Jospa loppuviikoksi osuisi käteen semmoisia reseptejä, joissa olisi edes muutamia punnittavia aineosia. Tai jos tässä innostuisi vaikka vallan leipomaan, kun sekin on ollut puntarin puutteessa viime aikoina vähän tavallista vaivalloisempaa.

6 Comments:

At 25/1/07 10:10, Anonymous Pikkuenkeli said...

Hiano värkki! Tuonkaltaisesta minäkin unelmoin - mutta vasta, kun sille on tilaa :(

Katsoinkin, että vaaka lepää nätillä puutasolla... *huokailee* Puupintaa minäkin tahdon tulevaan keittiööni...

 
At 25/1/07 18:38, Blogger Rosmariini said...

Voin lohduttaa sen verran, että meidänkin keittiömme on ihan pikkuruinen eikä tuota puutasoakaan ole kuin ihan pätkä. :) Kovasti olisi keittiömme jo remontin tarpeessa, etenkin jääkaapit ovat tosi vanhat rohjot.

Digitaalivaaka oli kyllä siinä mielessä kiva, ettei se vienyt juuri yhtään tilaa, mutta kun se reistasi jatkuvasti, niin alkoi kyllästyttää koko vekotin. Ja tuossa nykyisessä on toki kätevyytenä myös irrotettava kulho.

 
At 25/1/07 23:00, Anonymous emma said...

Sama ongelma täälläkin - digivaaka on ollut pois pelistä jo puoli vuotta mutta uutta ei ole tullut hankittua. Tuommoinen retrohenkinen kunnon mekaaninen peli on kyllä aika hieno!

Puutaso keittiössä on ihana :) vaikkakin vaatii vähän enemmän huolenpitoa kuin muovinen.

Niin ja kun nyt kommentoimaan alettiin, niin yhdyn tuohon tuoreimpaan postaukseen; karitsa on maukasta, jopa tällaisen lievästi lihaongelmaisen mielestä. Vanhemmat tarjosivat jonkinlaista mokkaversiota vastikään, oli todella maistuvaa.

 
At 26/1/07 09:06, Blogger Rosmariini said...

Mekin tosiaan jahkailimme ostamisen kanssa vaikka miten pitkään ja olisimme varmasti jahkanneet vieläkin, mutta kaupassa silmiin sattunut -40% (tai olisikohan ollut jopa -50) alennus oli sen verran houkutteleva, etteihän sitä passannut hyllyynkään jättää.

 
At 27/1/07 19:20, Anonymous sarihoo said...

loMeillä on niin sama maku ruoan kuin noiden keittiövälineidenkin suhteen ;) Meillä tasolla seisoo samanmoinen vaaka, mutta valkoisella värillä. Yleensä siinä tulee säilytettyä tomaatteja tai sipuleita ja toki sillä tulee punnittuakin :D

 
At 27/1/07 19:29, Blogger Rosmariini said...

Olisipa hauska päästä kurkistamaan teidän keittiöönne. :) Ilmeisesti tuo meidän vaakamme oli jostain varaston tyhjennyserästä, kun värivaihtoehtoja taisi olla tavallista vähemmän, lähinnä muistaakseni oranssi ja tuo sininen.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails