torstaina, marraskuuta 30, 2006

Tuliaiskatsaus

Tässä vihoviimeinen Japani-postauksemme eli keittiöaiheisten tuliaisten esittely. Kappabashista ei siis löytynyt pienperheellemme misokeittokuppeja, mutta onneksi etsiydyimme viimeisenä Tokion-iltanamme tavarataloon, jossa oli kaikenlaista meikäläisen mieleen olevaa sälää. Sieltä löytyi viimein näitä kippojakin, jotka olivat siinä mielessä mukavat pakattavat, että niiden sisus on ilmeisesti puuta:

Nuo lusikat ovat kipoissa ihan vaan hämäyksen vuoksi, koska Japanissa ei misokeiton kanssa tarjoiltu koskaan lusikkaa. Liemi hörpittiin kupin reunasta samaan tapaan kuin juomalasista ja sattumat kalasteltiin suuhun puikoilla. Samaisessa Loftissa oli myös seinäkalenteriosasto (tunnustaudun täten seinäkalenteri-ihmiseksi), josta mukaan lähti alakuvan lounasrasiakalenteri. Ehkä saan tuosta tulevana vuonna ideoita tavallista ilmeikkäämpiin eväsrasioihin - tai sitten en. Bentot ovat Japanissa kaikesta päätellen kova sana.

Kalenteriosastolla oli myynnissä myös muutama muumikalenteri, mutta niitä emme sentään ruvenneet raahaamaan Suomeen. Lopuksi vielä pieni silmäys tuliaispuikkoihin:
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails