keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Oliivilohi

Tämän ohjeen löysin niinkin hassusta paikasta kuin Valion seinäkalenterista. Helppoa, hyvää ja jopa jossain määrin terveellistä:
Oliivilohi

800 g kirjolohifilee
1 rkl sitruunamehua
1/4 tl suolaa
1 dl oliiveja viipaleina
1 tl basilikaa
1 prk Valion puutarhurin kastiketta

Huuhdo kala nahkapuolelta. Poista ruodot. Leikkaa fileestä nahattomia annospaloja ja laita uunivuokaan. Mausta palat sitruunamehulla ja suolalla. Anna maustua hetki. Yhdistä oliiviviipaleet, basilika ja kastike. Kaada seos kalan päälle. Kypsennä 175 ° n. 35 min. Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails