Rempparuokaa

Pikainen tonnikala-oliivipastaParempaa tonnikalapastaa saa toki aikaiseksi tällä Jamie Oliverin ohjeella, mutta kyllä tämäkin menettelee. Etenkin jos tonnikala on hyvää ja valkosipulia riittävästi.
400 g pastaa
oliiviöljyä
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
2 tölkkiä tonnikalaa, valutettuna
mustia oliiveja, puolitettuina
2 rkl kapriksia, huuhdeltuina
pieni puntti karkeasti pilkottua persiljaa
Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Valuta lävikössä, mutta säästä osa keitinvedestä kattilan pohjalle. Kippaa pasta takaisin kattilaan (levy voi olla tässä vaiheessa vaikka ykkösellä) ja sekoita siihen oliiviöljy & pilkotut valkosipulit. Anna makujen imeytyä hetken aikaa. Lisää loput ainekset mukaan, sekoita ja tarjoile.
Jaahas. Taidankin lähteä tästä takaisin maalaushommiin, hop.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home