maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Yrttikala

Kaasugrilli on kuumentunut pihamaallamme muutamaan otteeseen syyskuussakin, vaikka emme vähään aikaan ole Pastanjauhannan puolella grillisapuskoitamme pahemmin esitelleetkään. Tosin viilenevät illat aiheuttavat jo hieman säätämistä, kun sapuska ei kypsykään samassa ajassa kuin kesähelteillä. Aikomuksena onkin pitää lähipäivinä jonkinlainen kesäkokkailujen päätössessio ja siirtyä sen jälkeen kokonaan sisäruokailun pariin.

Kuvassa esiintyvä kala on osoituksena siitä, että itse kasvateltuja yrttejä voi tunkea maun mukaan myös grilliin laitettavan siian sisuksiin. Sitrusviipaleet sopivat sinne myös mitä mainioimmin.

2 Comments:

At 26/9/06 08:48, Anonymous Anonyymi said...

Olisko tästä kalasesta kuvaa grillattuna? Näyttää herkulliselta.

 
At 26/9/06 09:22, Blogger Rosmariini said...

Ei valitettavasti taida olla, kun tuosta ei pitänyt tehdä postausta alun perin ollenkaan. Alaston kokki -kirjoissa on noita yrttitäytteisiä paistettuja kaloja (joissa on yleensä viillot pinnassa) useampiakin, joten niistä voi halutessaan kurkata, miltä lopputulos parhaimmillaan näyttää. Tämmöisen kalan voi paistaa tietenkin mainiosti myös uunissa.

 

Lähetä kommentti

<< Home




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails