keskiviikkona, toukokuuta 10, 2006

50 000 kävijää!

Pastanjauhannassa on eletty jännittäviä aikoja: sivulaskurissamme paukahti hetki sitten 50.000 vierailijan raja (sivulatauksissa ylitettiin satatonnia jo tässä jokin aikaa sitten). Kiitokset vaan kaikille teille, jotka olette jaksaneet kilkutella lukemia laskuriimme! Rajapyykin yli käytiin lokin mukaan Porista käsin Firefoxilla, klo 23.25. Onnittelut ja kiitos myös Poriin siis! :)

Osallistumme tapauksen kunniaksi meemiin, johon Hellapoliisin Lintu75 meidät ystävällisesti haastoi. Eli kyse on nelosista, joihin tuotimme kahden hengen jauhantatiimimme voimin yhteiset vastaukset:

Neljä työtä, joita olemme elämiemme aikana tehneet:
1. tutkija
2. siivooja
3. kouluttaja
4. geenimanipuloija

Neljä paikkaa, joissa olemme asuneet:
1. maalla omakotitalossa
2. kerrostalossa ankeassa betonilähiössä
3. Oulun keskustassa
4. vanhassa puutalossa jossain päin Oulua

Neljä televisio-ohjelmaa, joita tykkäämme katsella:
1. Liemessä
2. Jamien keittiössä
3. Lost
4. Teho-osasto

Neljä paikkaa, joissa olemme (viimeksi) olleet lomalla:
1. Englanti
2. Kuusamo
3. Helsinki
4. Saksa & Belgia

Neljä internet-sivua, joilla käymme päivittäin:
1. google.com
2. blogger.com
3. hs.fi/viivijawagner
4. ruokala.tv

Neljä lempiruokaamme:
1. pasta, tietenkin!
2. grillatut tai paistetut liharuoat - sellaiset, joissa on pinnassa karsinogeenejä
3. sushi sun muut japanilaiset
4. omatekemä pizza

Neljä paikkaa, joissa mieluummin olisimme juuri nyt:
1. Jossain mukavassa suurkaupungissa
2. jossain mukavassa kahvilassa tai
3. jossain mukavassa ravintolassa.
4. (täällä kotonakin on kyllä ihan hyvä)

Haastamme mukaan kaikki innokkaat ruokaharrastajat, jotka eivät ole vielä meemiin osallistuneet.

(Kuvassa taannoin uusintakokkauksen saanut Bronx Chicken Dice Pasta.)

14 Comments:

At 10/5/06 00:21, Blogger ainailona said...

Onneksi olkoon kävijävirrasta! Kyllä täällä kannattaa käydä ihan päivittäin - niin on paljon herkkua tarjolla;)

 
At 10/5/06 00:31, Blogger Rosmariini said...

Kiitsa! :) Ja tervetuloa yhä uudestaan!

 
At 10/5/06 00:53, Blogger Maurelita Pligaa said...

Onnittelut !!! Huisaa... makoisaa jatkoakin sinne...

Joskus jo vastailin tohon kiertikseen, vitsi kun olisi hakukone blogissani (pläräämistä) - noh tuollahan se oli :

http://www.u-blog.net/maurelita/note/247

=)

 
At 10/5/06 08:24, Blogger Rosmariini said...

Tuo kiertsikka taisi levitä tosiaan blogeissa enemmälti jo jokunen aika sitten, mutta jostain syystä se on kokenut nyt uuden tulemisen. Yksi kysymys on näköjään pudonnut matkan varrelle: "Neljä elokuvaa, joita voin katsoa uudestaan ja uudestaan". Kääks - tuokin olisi ollut kiva! Pitäisiköhän lisätä ne tuonne jälkikäteen...

Mutta kiitokset onnitteluista!

 
At 10/5/06 10:48, Blogger piu said...

Onneksi olkoon huikean kävijämäärän johdosta!
Harrastan keittokirjojen (mielellään kuvallisten ;-) lukemista ihan huvikseen ja nämä ruokablogit ovat parhaimmillaan aivan ihanaisia.

(Minulla tulee huomenna kuukausi elämäni ensimäisen blogin aloittamisesta ja jännitän paljonko yli tuhannen kävijän ehtii mennä. Ei sillä sinänsä ole kovin suurta merkitystä, mutta kun ihminen on vain ihminen, pitää päästä kuittaamaan tuttavalle joka kuultuaan blogistani purskahti ensin hereään nauruun ja totesi sitten että ei siellä varmaan montaa kymentä kävijää kuussa ole.)

 
At 10/5/06 14:20, Anonymous kukkis said...

Onnea! Ja kiitos eilisestä reseptistä! Tonnikala- tai purkkilohipastaa tulee tehtyä aina silloin tällöin muutenkin, mutta resepti oli kiva muistutus. Sitä paitsi ihan juuri tuollaista ruokaa en olisi ilman reseptiä tehnytkään, koska esimerkiksi sitruunaa käytän omin nokkineni ruoanlaitossa erittäin harvoin. Hyvää oli!

 
At 10/5/06 16:41, Blogger Rosmariini said...

Piu: Jo kuukausi oululaista kuvabloggaamista - hieno homma! Blogiasi lukiessa/katsellessa saa itsekin ihan uusia näkökulmia kotikaupunkiinsa.

Blogien alkuvaiheen kävijämäärät lienevät järkijään aika pieniä, mutta kun arkisto kasvaa ja tieto blogista leviää vähän laajemmalle, niin kyllä niitä kävijöitäkin alkaa ilmaantua kiihtyvällä tahdilla. Joten etköhän pääse ennen pitkää kuittailemaan kaverillesi ihan kunnolla. ;)

Kukkis: Kiva että maistui! Siitä reseptistä sai kyllä kieltämättä tonnikalapastaan ihan uutta ytyä.

 
At 10/5/06 16:56, Anonymous cele said...

Onnea! Olisi mielenkiintoista kuulla miten suuri osa jengistä tulee hakukoneilla ja miten suuri osa muuten.

 
At 10/5/06 17:31, Blogger Rosmariini said...

Kiitokset! Näppituntumalta vaikuttaa tätä nykyä siltä, että suurin osa tulee googlettamalla (arkistoista löytyy jo monenlaista sanayhdistelmää). Seuraavaksi eniten sitten Blogilistan kautta.

 
At 11/5/06 12:02, Blogger paola_ said...

Ja jotkut meistä tulevat selaimen historian avulla: riittää, kun Tuliketun osoitekenttään kirjoittaa "pa" ja valitsee :-)

 
At 11/5/06 12:03, Blogger paola_ said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 
At 12/5/06 06:43, Blogger Rosmariini said...

Jee, kiva löytyä Paolan selaimesta! ;) Olet kuitenkin vanhastaan meidän kantavia voimiamme - moni kiva resepti olisi jäänyt viime kuukausien aikana toteuttamatta, jos et sattuisi lukemaan blogiamme. Ja hauska, että bloggailet nykyään sapuskasta itsekin.

 
At 12/5/06 08:59, Blogger Polkkapossu said...

Käytän kävijämäärien seuraamiseen StatCounteria. Erittelee myös, miten ja mistä sivuille on tullut. Ja jos on vaikka googlettanut, niin millä hakusanalla on sivulleni tullut. StatCounterin sivu mainosti, että ilmainen versio toimii vain sataan kävijään päivässä (jos oikein muistan), mutta kyllä minulla on ainakin rekisteröinyt ylimenevänkin osan.

 
At 12/5/06 09:36, Blogger Rosmariini said...

Hmmm... StatCounter... Olenkohan koskaan kuullutkaan moisesta. Minä tiesin blogia perustaessani vain SiteMeterin, johon päätyminen oli sitä myötä aika luontevaa. :) Ilmaisessa SiteMeterissä taitaa myös näkyä viimeiset sata kävijää: mistä sivulta / millä hakusanoilla ja miltä paikkakunnalta. Mitään tilastoahan noista ei ainakaan tuohon maksuttomaan versioon jää, mikä on tietenkin jonkinmoinen miinus.

Noita ihmisten googletuksia on kyllä kiva selailla: näkee vähän sitäkin, mikä ihmisiä kulloinkin kokkailuttaisi. (Uunilohi on edelleen ollut hyvin suosittu...)

 

Lähetä kommentti

<< Home




Instagram

pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails