lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Maaliskuuta

Olen ollut tällä viikolla vähän tavallista vaiteliaampi, tässä on ollut kaikenlaista. Myös niitä iänikuisia työpaineita, joista nyt ei tällä erää tunnu tulevan loppua sitten niin millään (houkutus ryhtyä päätoimiseksi bloggaajaksi käy toisinaan ihan ylivoimaiseksi). Onneksi viime päiviin on mahtunut myös paljon mukavaa. Hoitooni uskotun kissan ruokkimista, vanhojen tuttujen kanssa rupattelua ja taideteosten ihastelua (Real Dealin Kellarigalleriassa on näyttely, jonka töissä esiintyy meikäläisen kannalta kovinkin rakkaita aiheita).

Lisäksi olemme päättäneet lähteä käymään Kiinassa.

Ruoka-asiaa luvassa enemmälti lähipäivinä (fetajuusto-jutut painavat päälle). Tämän postauksen kuvituksessa on pikkupizzoja, joita tehtailin muutaman viikon takaisiin illanistujaisiin. Tavallista pienempiä pizzoja on tehty viime aikoina muissakin blogikeittiöissä. Tai ainakin Appelsiineja ja hunajaa -blogissa oli taannoin esillä munakoisoisoisia minipizzoja. Maistuis kyllä mullekin!

3 Comments:

At 9/3/09 09:37, Blogger Merituuli said...

oi joi joi! Pekingin ankkaa!

minne päin Kiinaa?

 
At 9/3/09 10:34, Blogger Rosmariini said...

Suunnitelmissa on Shanghai. Jospa sieltä löytyisi sitä ankkaakin. :)

 
At 28/3/09 11:27, Blogger Unknown said...

Oih, Kiinaan kaipaa tämäkin nainen, takaisin. Siinä maassa vaan on vielä niin ihanasti jäljellä sellaista mielestäni epäurbaania meininkiä. Loppu onkin sitten totaaliummikkoutta vieraan kielen vuoksi. Neuvon sisällyttämään matkaan Xianin (sisämaassa) jos mahdollista. Harmittaa, että tuli itse aikoinaan tehtyä tod.näk. kovin tusinareissu :(

T. Pikkuenkeli

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails