tiistaina, joulukuuta 30, 2008

Joulua vielä vähän

Nyt ei ennätä pahemmin jäädä jaarittelemaan, mutta pukkaan siitä huolimatta vielä muutaman joulukuvan näkyville. Kuvista on löydettävissä rosmariinilla koristeltu Yule (over) Mule, Scrabble sekä Vilho (kera jonkinlaisen karpalojuuston).

Bonuksena vielä joulun alla laadittu lihamureke, jossa (Täydellisten naisten keittokirjan innostamana) mukana muun muassa raastettua porkkanaa, tomaattipyrettä sekä worcestershire-kastiketta.

5 Comments:

At 30/12/08 18:40, Anonymous Anonyymi said...

Hahaa, hyvä tuo Scrabble-kuva! Olen aina nimittäin aivan tuskissani c-kirjaimen kanssa, kun en koskaan saa keksittyä siitä sanaa! Nytpä on sekin pulma ratkottu :)

 
At 30/12/08 21:21, Anonymous Virpi said...

Jos suunnataan katseet jo tulevaan, kuinkas jauhantapajassa vietetään uutta vuotta ja onko tarjolla jotakin erityistä menun suhteen?

 
At 31/12/08 14:25, Blogger Rosmariini said...

Masu: Meikäläinen jumittaa aina G:n kanssa. :) F:stä on mieleen painettuna feta ja tofu, mutta jostain kumman syystä siinä pelitilanteessa nekään eivät yleensä juolahda mieleen. Kerran hoksasin käyttää sanaa fretti, josta olinkin sitten tohkeissani monta päivää (ja näköjään edelleenkin...).

Virpi: Vuosi vaihtuu rauhallisissa tunnelmissa, täällä kotosalla tinaa valaessa - niin kuin kunnon keski-ikäistyvään meininkiin kuuluukin, hehheh. Nuhaisa olo ja myrskyisä tuuli tekevät tosin kotiin jäämisen kovinkin houkuttelevaksi. Illan ohjelmanumerona voisi olla erä Menolippua tai tuota Scrabblea (ihan vaan revanssimielessä, kun en jouluna voittanut yhtäkään peliä).

Ruokalistalla on hirvipaisti, jonka yhdet tutut meille ystävällisesti lahjoittivat. Perheen miesosasto on puuhastellut paistin kimpussa pitkin päivää (ja jo viime yönäkin), joten luvassa on uskoakseni kovinkin maistuvaa syötävää. Ja vuoden vaihtumisen jälkeen on luvassa tuttuun tapaan yösyöntiä: nakkeja ja perunasalaattia.

 
At 1/1/09 13:20, Anonymous Virpi said...

Eihän koti-illassa mitään vikaa ole, se on oikein hyvä tapa vaihtaa vuosi, etenkin eilisellä kelillä! Meillä oli kyllä vieraita, mutta omasta kodista ei tarvinut iltaa poistua viettämään. Tarjolla oli punajuuri-aurapiirakkaa, mozzarellaista pastasalaattia, välimerellistä perunasalaattia, lihapullia, falafelejä (nämä kyllä kaupan pakastealtaasta) ja Sillä sipulista bongattua juusto- ja suklaakakku samassa -piirakkaa. Hyvin maistui kaikille ja kivaa oli! :) nyt sitten suunnittelenkin tässä pekoni-muna-aamiaista...

 
At 1/1/09 15:14, Blogger Rosmariini said...

Hupaisa (ja ruokaisa) oli vuodenvaihde täälläkin, ja tuulisuudessakin oli oma tunnelmansa (kun katto pysyi kuitenkin kaikeksi onneksi pään päällä eikä lähtenyt myrskyn mukana matkoihinsa). Hyvää uutta vuotta!

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails