perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Pähkinän suklaa

Kahvila-kokkipuoti-suklaakauppa Pähkinässä vieraillessamme olemme usein haaveilleet belgialaista suklaata esittelevän tiskin antimista, mutta jostain syystä emme ole niitä aiemmin tohtineet ostaa. Kainouttako lie? Nyt rohkaisimme mielemme ja valikoimme myyjän avustuksella pienen paketillisen namuja. Puolisummittaisesti valitut konvehdit olivat mainioita ja kautta linjan hyvin pehmeän makuisia, perinteisiä juhlapöydänkonvehteja sun muita havaittavasti täyteläisempiä.

Pastanjauhajista varsinkin Pippurimylly on suklaan perään, eikä tunnu olevan kaupungin ainoa. Myös blogistanissa tuntuu samoinajattelijoita asuvan.

3 Comments:

At 20/10/06 17:29, Blogger lapanen said...

Olen kyllä pastanpanijoiden kanssa samaa mieltä, että belgialaista suklaata parempaa saa hakea! Tosin hinnakasta, belgiassakin. Brysselissä Atomium:in (se kemiallisen kaavan näköinen kolmiulotteinen korkea rakennus Brysselin pohjoisosassa) huipulla on lounasaikaan ravintolabufee, jossa jälkiruokana on n. 2x3m pöydällinen belgialaisia suklaita! Ja syödä saa niin paljon kuin kehtaa. Hintaa en lounaalle kysellyt, sattui olemaan firman edustuksia. Taskuun en kehdannut laittaa...

 
At 20/10/06 19:41, Blogger Rosmariini said...

Suklaapuhvetti! Kaikkea sitä kuulee. Oman tuttavapiirini pahimpia suklaafriikkejä saisi varmasti turhaan houkutella semmoisen pöydän äärestä pois.

 
At 21/10/06 23:14, Blogger ainailona said...

Belgialainen suklaa on maailman parasta! Onneksi yksi ystävättäreni asuu siellä Rysälässä ja tuo toiveideni mukaisia vitriinipoimintoja tullessaan.

Kohta on taas joulu ja tulevat kotimaahan lomailemaan, makeaa mahan täydeltä tiedossa!

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails