sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Viikonlopun tunnelmia

Eteisremontti alkaa olla jo melkoisen hyvällä mallilla, mikä tarjosi luonnollisesti hyvän tekosyyn pieneen juhlaan. Enää muutama lista odottaa kiinnitystään, mutta mihinkään suurempiin virityksiin ei tarvitse ryhtyä - ennen kuin innostumme remppailemaan jotain kotimme toista kohtaa. Johan tässä ehtikin tuskastua lyhyiksi jääviin yöuniin ja jatkuvaan pikaruokailuun.

Kävimme ensimmäistä kertaa elämässämme Oulun Edenissä syömässä. Maisemaravintolasta näki mukavasti merelle, tarjoilu pelasi ja ruokakin oli yllättävän hyvää. Etenkin ihastusta herätti herkullisen kuusenkerkkäkastikkeen kanssa tarjoiltu poronfilee. Mitenköhän tuommoista soosia osaisi tehdä itse?

Ja tässä vielä hännän huipuksi samaisen paikan jälkiruoka, pinjansiemen-sitruunatorttu:

2 Comments:

At 21/10/06 23:37, Anonymous kati said...

Herkulliselta näyttää. Ja kieltämättä on mukava välillä nautiskella toisten tekemää ruokaa. =)

 
At 22/10/06 13:07, Blogger Rosmariini said...

Ravintolasapuskoista saa myös kivasti lisäideoita omiin kokkailuihinsa. Pitäisi hommata kuusenkerkkäsiirappia jostakin, ja koittaa tehdä tuota ihanaa soosia itsekin.

 

Lähetä kommentti

<< Home




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails