Mansikkamuisto

Romanovin mansikat
5oo g mansikoita
2 rkl sokeria
2 rkl Triple Secciä tai muuta sitruslikööriä
1 appelsiini
kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä
Paloittele mansikat. Sekoita sokeri, likööri, appelsiinin mehu ja appelsiinin raastettu kuori. Kaada seos mansikoille ja anna vetäytyä jääkaapissa 2 tuntia. Tarjoa kylmänä kermavaahdon tai jäätelön kanssa.
Omassa tarjoiluehdotuksessamme oli mukana paitsi vaniljajäätelöä myös belgialaisia vohveleita. Niistä ehkä joskus toiste lisää.
2 Comments:
Nami nami,kuulostaa herkulliselta.Mun täytyykin odottaan ensi talveen,että voin tehdä tuota tuoreista mansikoista,,,
Joo, enpä ole ennen hoksannutkaan, että sitrus sopii myös mansikoiden maustamiseen.
Lähetä kommentti
<< Home