Grillatut munakoisotornit

Me emme kaataneet torniemme päälle rucolakastiketta vaan grillissä paahdetusta paprikasta valmistettua soosia, joka syntyi seuraavasti: Mustuneet paprikat jätettiin muutamaksi minuutiksi muovin alle levähtämään, minkä jälkeen ne kuorittiin sekä poistettiin niistä siemenet. Paprikanliha pantiin tehosekoittimeen, lisättiin ruokalusikallinen oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Sitten vain sekoitettiin.
Munakoisoviipaleiden välissä oli samaisen paprikakastikkeen lisäksi mozzarellaa ja basilikaa ja mahdollisesti jotain muutakin. (En ole varma, koska taisin lekotella siinä vaiheessa jo ulkosalla grilliä vahtimassa. Olen kaikesta päätellen kyllä kerrassaan kelpo emäntä.)
Koisoja olisi voinut grillata vähän pitempäänkin (viipaleita grillattiin alkuun ilman täytteitä ja lopulta täytteiden kanssa), mutta ihan hyvin ne kyllä maistuivat meikäläiselle noinkin. Ohjeistusta on otettu Weberin Real Grilling -grillauskirjasta.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home