keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

Retkieväänä wrapit

Ihanan lämpöiset ilmat jatkuvat, ja vaikka tällä menolla ei päästä tänä syksynä sieneen ollenkaan, niin piknikille päästään kyllä säiden puolesta sitäkin paremmin. Kävimme taas yhtenä iltana tutuksi tulleella retkipaikalla, tosin tällä kertaa teimme eväät kotona emmekä vasta paikan päällä.

Joskus aiempina vuosina otimme piknikille mukaan vaikka kuinka monenlaisia sapuskoita, mutta kokemus on osoittanut, ettei retkitunnelmissakaan jaksa syödä sen enempää kuin kotioloissa. Siksipä reppuun pakattiin nytkin vain yhdensorttista evästä eli noita kuvissa esiintyviä wrappeja.

Katkarapuwrapit (4 kpl)

- 4 vehnätortillaa
- 200 g katkarapuja
- rasia tai puntti tuoretta rucolaa
- 1 kypsä avokado
- 2 rkl majoneesia
- balsamicoa

Katkarapuwrapeista tuli varsin raikkaita. Sisällä oli pakasterapujen lisäksi rucolaa sekä avokadomuhennosta, johon tuli lusikalla muussatun kypsän avokadon lisäksi pari lusikallista majoneesia sekä arviolta ruokalusikallinen balsamicoa. Täyte rullataan vehnätortillan sisään ja leikataan hieman vinottain kahteen osaan. Syömistä helpottaa, jos käärii valmiin wrapin leivinpaperiin. Juomana oli jälleen kerran jääteetä ja jälkijuomana kahvia.

Jos joku kaipailee tänne karviaischutneyn ohjetta, niin semmoinen löytyy viime perjantain patonkipostauksen kommenttipuolelta.

2 Comments:

At 9/8/06 08:33, Anonymous kukkis said...

Onpa herkullisen näköiset katkaravut. Asiasta toiseen: haastoin Rosmariinin kirjameemiin, koska olen niin ihastunut kirjallisuussitaatteihinne :) Täältä lisätietoa: http://kukkamaa.blogspot.com/2006/08/liuta-kirjailijoita-ja-yksi-lukija.html

 
At 9/8/06 09:01, Blogger Rosmariini said...

Huomasinkin just, kun kävin lukemassa blogiasi - kiitoksia paljon! Tuo meemi näyttikin kivalta tämmöisen kirjatoukan silmiin, joten mukava osallistua.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails