Pastanjauhantaa
Oululainen pariskunta kokkaa ja bloggaa.
lauantaina, helmikuuta 04, 2006
Hyvää juuri nyt
Hae Pastanjauhannasta
Osallistujat
Äskettäin kokattua
- Friteeratut sipulirenkulat
- Afrikkalainen kasviskeitto
- Helmikuun ruokasitaatti
- Kerrosleipää
- Savipatamurkinaa
- Pastaa ennen ja nyt
- Noutoruokaa
- Tonnikalaa ja thai-voita
- Tomaattipiirakka
- Blinejä lisäkkeineen
Ruokalinkkejä
Kokkaavia blogeja
- Aina nälkä
- Appelsiineja ja hunajaa
- Campasimpukka
- Chez Jasu
- Chocochili
- Hannan soppa
- Hella ja houkutus
- Hyvää ruokaa ja annoskateutta
- Jotain maukasta
- Kaikki äitini reseptit
- Kamera ja kauha
- Ketun keittiössä
- Kokit ja Potit
- Kokkeillaan
- Kulinaarimuruja
- Kärähtäneet
- Liemessä
- Makuja kotoa
- MonkeyFood
- Muista syödä välillä
- Peruspöperöä
- Polkkapossu
- Ripaus tryffeliä
- Ruokahommia
- Sauvajyvänen
- Sillä sipuli
- Siskot kokkaa
- Soppaa ja silmukoita
- Suolaa ja hunajaa
- Tiskivuoren emäntä
- Vaimomatskuu
- Vatsasekaisin kilinkolin
- Äijäruokaa
Ruokavuosi
- syyskuuta 2005
- lokakuuta 2005
- marraskuuta 2005
- joulukuuta 2005
- tammikuuta 2006
- helmikuuta 2006
- maaliskuuta 2006
- huhtikuuta 2006
- toukokuuta 2006
- kesäkuuta 2006
- heinäkuuta 2006
- elokuuta 2006
- syyskuuta 2006
- lokakuuta 2006
- marraskuuta 2006
- joulukuuta 2006
- tammikuuta 2007
- helmikuuta 2007
- maaliskuuta 2007
- huhtikuuta 2007
- toukokuuta 2007
- kesäkuuta 2007
- heinäkuuta 2007
- elokuuta 2007
- syyskuuta 2007
- lokakuuta 2007
- marraskuuta 2007
- joulukuuta 2007
- tammikuuta 2008
- helmikuuta 2008
- maaliskuuta 2008
- huhtikuuta 2008
- toukokuuta 2008
- kesäkuuta 2008
- heinäkuuta 2008
- elokuuta 2008
- syyskuuta 2008
- lokakuuta 2008
- marraskuuta 2008
- joulukuuta 2008
- tammikuuta 2009
- helmikuuta 2009
- maaliskuuta 2009
- huhtikuuta 2009
- toukokuuta 2009
- kesäkuuta 2009
- heinäkuuta 2009
- elokuuta 2009
- syyskuuta 2009
- lokakuuta 2009
- marraskuuta 2009
- joulukuuta 2009
- tammikuuta 2010
- helmikuuta 2010
- maaliskuuta 2010
- huhtikuuta 2010
- toukokuuta 2010
- kesäkuuta 2010
- heinäkuuta 2010
- elokuuta 2010
- syyskuuta 2010
- lokakuuta 2010
- marraskuuta 2010
- joulukuuta 2010
- tammikuuta 2011
- helmikuuta 2011
- maaliskuuta 2011
- huhtikuuta 2011
- toukokuuta 2011
- kesäkuuta 2011
- heinäkuuta 2011
- elokuuta 2011
- syyskuuta 2011
- lokakuuta 2011
- marraskuuta 2011
- joulukuuta 2011
- tammikuuta 2012
- helmikuuta 2012
- maaliskuuta 2012
- huhtikuuta 2012
- toukokuuta 2012
- kesäkuuta 2012
- heinäkuuta 2012
- elokuuta 2012
- syyskuuta 2012
- lokakuuta 2012
- marraskuuta 2012
- joulukuuta 2012
- tammikuuta 2013
- helmikuuta 2013
- maaliskuuta 2013
- huhtikuuta 2013
- toukokuuta 2013
- kesäkuuta 2013
- heinäkuuta 2013
- elokuuta 2013
- syyskuuta 2013
- lokakuuta 2013
- marraskuuta 2013
- joulukuuta 2013
- tammikuuta 2014
- helmikuuta 2014
- maaliskuuta 2014
- huhtikuuta 2014
- toukokuuta 2014
- kesäkuuta 2014
- heinäkuuta 2014
- elokuuta 2014
- syyskuuta 2014
- lokakuuta 2014
- marraskuuta 2014
- joulukuuta 2014
- tammikuuta 2015
- helmikuuta 2015
- maaliskuuta 2015
- huhtikuuta 2015
- toukokuuta 2015
- kesäkuuta 2015
- heinäkuuta 2015
- elokuuta 2015
- syyskuuta 2015
- lokakuuta 2015
- marraskuuta 2015
- joulukuuta 2015
- tammikuuta 2016
- helmikuuta 2016
- maaliskuuta 2016
- huhtikuuta 2016
- toukokuuta 2016
- kesäkuuta 2016
- heinäkuuta 2016
- elokuuta 2016
- syyskuuta 2016
- lokakuuta 2016
- marraskuuta 2016
- joulukuuta 2016
- tammikuuta 2017
- helmikuuta 2017
- maaliskuuta 2017
- huhtikuuta 2017
- toukokuuta 2017
- kesäkuuta 2017
- heinäkuuta 2017
- elokuuta 2017
- syyskuuta 2017
- lokakuuta 2017
- marraskuuta 2017
- joulukuuta 2017
- tammikuuta 2018
- helmikuuta 2018
- maaliskuuta 2018
- huhtikuuta 2018
- toukokuuta 2018
- kesäkuuta 2018
- heinäkuuta 2018
- elokuuta 2018
- syyskuuta 2018
- lokakuuta 2018
- marraskuuta 2018
- joulukuuta 2018
- tammikuuta 2019
- helmikuuta 2019
- maaliskuuta 2019
- huhtikuuta 2019
- toukokuuta 2019
- kesäkuuta 2019
- heinäkuuta 2019
- elokuuta 2019
- syyskuuta 2019
- lokakuuta 2019
- marraskuuta 2019
- joulukuuta 2019
- tammikuuta 2020
- helmikuuta 2020
- maaliskuuta 2020
- huhtikuuta 2020
- toukokuuta 2020
- kesäkuuta 2020
- heinäkuuta 2020
- elokuuta 2020
- syyskuuta 2020
- lokakuuta 2020
- marraskuuta 2020
- joulukuuta 2020
- tammikuuta 2021
- helmikuuta 2021
- maaliskuuta 2021
- huhtikuuta 2021
- toukokuuta 2021
- kesäkuuta 2021
- heinäkuuta 2021
- elokuuta 2021
- syyskuuta 2021
- lokakuuta 2021
- marraskuuta 2021
- joulukuuta 2021
- tammikuuta 2022
- helmikuuta 2022
- maaliskuuta 2022
- huhtikuuta 2022
- toukokuuta 2022
- kesäkuuta 2022
- heinäkuuta 2022
- elokuuta 2022
- syyskuuta 2022
- lokakuuta 2022
- marraskuuta 2022
- joulukuuta 2022
- tammikuuta 2023
- helmikuuta 2023
- maaliskuuta 2023
- huhtikuuta 2023
- toukokuuta 2023
- kesäkuuta 2023
- heinäkuuta 2023
- elokuuta 2023
- syyskuuta 2023
- lokakuuta 2023
- marraskuuta 2023
- joulukuuta 2023
- tammikuuta 2024
- helmikuuta 2024
- maaliskuuta 2024
- huhtikuuta 2024
- toukokuuta 2024
- kesäkuuta 2024
- heinäkuuta 2024
- elokuuta 2024
- syyskuuta 2024
- lokakuuta 2024
- marraskuuta 2024
- joulukuuta 2024
4 Comments:
Juotiin myökin eilen marttiinia.
Pamautettiin lasin pohjalle olivi ja sipattiin päälle bombayn gini.
Vermutit jätettiin veke.
Meilläkin oli tuossa postauksessa alun perin valmistusohjekin, mutta juttu oli kadonnut yön aikana mystisesti. Omituista.
Vermutin ja ginin (tai vodkan malliin James B.) suhteista taidetaan käydä loppumatonta kuppikuntakeskustelua... Hauskin mitä olen nähnyt on erään vodkamerkin vermuttisuihkepullo. Siitä voi sitten suihkia martininsa päälle makua ja tuoksua. :D Oma koneeni käy suhteella kirkasta 4cl+vermuttia 2cl. Merkkeinä Bombay Sapphire ja Noilly Prat. Ja ylijääneen vermutinhan voi kipata vaikka kalan tai risoton sekaan. Esim. folioon kalaa (kuha, ahven, siika) fileenä, juureksia (porkkana, palsternakka (!!!), selleri, lanttu jne.), yrttejä (timjami on kova), suola+pippuri ja loraus vermuttia päälle. Folionyytti kiinni ja uuniin. Ajat ja lämpötilat menee fiilispohjalta. Ei kuitenkaan mitään 200 astetta. Hiljaa hyvää tulee. Uunista pois ja päälle nokare voita tahi oliiviöljyä. En muista olisinko tämän kopsannut Oliverilta...
Olen nyt vallan folionyyttisapuskan lumoissa, joten pitääpä ilman muuta kokeilla tuotakin joskus. Vermutti tuo tuohon varmasti jänskästi lisämakua. Kiitokset!
Lähetä kommentti
<< Home