sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Noutoruokaa

Innostuin tuossa päivänä muutamana harjoittelemaan tv-kokkimaista veitsenkäyttöä punasipulia pilkkoessani. Ei olisi ehkä kannattanut, koska onnistuin sohaisemaan yhden vasemman käden sormistani nauravaksi nakiksi. Koska yksikätinen kokkailu on yllättävän hankalaa, olemme joutuneet jättäytymään viime päivinä osittain noutosapuskan varaan. Ei kuitenkaan kokonaan. Onni on semmoinen aviomies, jonka saa ohjelmoitua tarvittaessa kapustan varteen. Eli bloggailut jatkuvat pienistä haavereista huolimatta.

10 Comments:

At 29/1/06 15:14, Anonymous cele said...

Auts. Toivottavasti sormi paranee kokkailukuntoon pian.

 
At 29/1/06 15:23, Blogger Rita Maestra said...

Auts. On tapahtunut minullekin.

Hassua että tänään juuri tuumailin että voisin ihan hyvin halutessani ryhtyä ottamaan kuvia kivoista astioistamme ja esim. sikaihanista brownies leivoskekseistä joita ostimme eilen Stockmannin Herkusta tai kuivalihalastuista (poro, hirvi) joita mieheni sai synttärilahjaksi.

Kiva kuulla että postailu jatkuu!
Pidän peukkuja - oops - I mean I'm keeping my fingers crossed - oops again - Pikaista paranemista!

 
At 29/1/06 15:32, Blogger Rosmariini said...

Juu, sattuuhan näitä aina. Pahemmilta palovammoilta ollaan onneksi toistaiseksi vältytty, mutta veitsi tahtoo amatöörikourassa joskus hieman lipsahtaa.

Syöminen on onneksi sujunut ihan ongelmitta. ;)

 
At 29/1/06 15:49, Blogger Polkkapossu said...

Tsemppiä Rosmis :)

 
At 29/1/06 16:22, Blogger Rosmariini said...

Kiitti! Ja onnea uudelle hienolle blogger-blogille! :)

 
At 29/1/06 18:04, Anonymous Tui said...

Olisiko pastanjauhajilla hyvää suklaamoussen ohjetta? Helppoa ja hyvää, keittokirjoissani ei ohjetta ole.

 
At 29/1/06 18:29, Blogger TURISTI said...

Siinä meni ammattilaisellakin aikansa, ennen kuin oppi pelleilemään puukon kanssa.

Nimim. "Yhteensä yksitoista tikkiä"

 
At 29/1/06 18:52, Blogger Rosmariini said...

Pastanjauhajilla on ollut aikomuksena perehtyä suklaisiin jälkiruokiin, mutta toistaiseksi hanke ei ole oikein edennyt. Mutta, jälleen kerran Ruokalan reseptiarkistosta löytyy useampiakin mousseohjeita. Pitää ottaa itsekin joku noista jolloinkin ohjelmaan.

Tuo sormeen leikkaaminen oli meikäläisellä tyypillinen ylpeys käy lankeemuksen edellä -tapaus. Just olin pari päivää aiemmin ollut supertyytyväinen siihen, että olin vihdoin saanut hieman otetta viipalointiin. Mutta näkyypä noilla ammattilaisillakin tosiaan olevan ajoittain laastareita sormissaan.

 
At 30/1/06 15:14, Anonymous Tui said...

Kiitos vinkistä. Suunnistan sinne - ja odottelen teidän panostanne suklaarintamalla.

 
At 30/1/06 15:46, Blogger Rosmariini said...

Panostamme suklaajälkiruokien tekoon mielellämme. :) Palataan lähiviikkojen aikana asiaan!

 

Lähetä kommentti

<< Home




Instagram

pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails