torstaina, syyskuuta 23, 2021

Pastanjauhantaa 16 vuotta

Pastanjauhannan perustamisesta on kulunut kokonaista 16 vuotta! Blogin avulla pääsin aikanaan tekemään sitä, mitä kaikkein eniten halusin eli kirjoittamaan ruoasta.

Silloin en arvannut, kuinka paljon ruoasta pääsisin vielä tulevina vuosikymmeninä kirjoittamaan. Blogivuosien aikana ruoka on tullut osaksi myös historiapitoisia työpäiviäni. Olin viime viikolla parin päivän ajan Helsingissä työmatkalla, ja kävin samalla Akateemisen kirjakaupan tietokirjaosastolla katsomassa viime kuussa ilmestynyttä Suomen ruokahistoriaa.

Tässä pari muutakin kuvaa Helsingin reissulta. Illallisella pääsin syömään lohta ja poroa. Yövyin Scandic Kaisaniemessä, jossa henkilökunnan edustaja tuli spontaanisti esittelemään uudistunutta aamiaistarjontaa, esimerkiksi paikan päällä tehtyä granolaa. Sitä oli tietenkin pakko päästä kokeilemaan.

Mahtavaa, että maailmassa on niin paljon ruokapuhetta!


4 Comments:

At 23/9/21 14:42, Blogger Jael said...

Paljon onnea Pastanjauhajille, ja kunnioitettava blogi-ikä. ❤️Onnea myös kirjalle

 
At 23/9/21 15:14, Blogger Rosmariini said...

Kiitos, Jael! On kyllä aikamoinen ikä. Etenkin kun miettii, että tässä on itsekin tietenkin ikääntynyt täsmälleen saman verran!

 
At 23/9/21 18:35, Blogger Sari - CampaSimpukka said...

Pastanjauhantaa on ihan ensimmäinen ruokablogi ja ylipäätään blogi, jota olen lukenut. :D

 
At 23/9/21 20:51, Blogger Rosmariini said...

Sari: Oi niitä aikoja!<3

Ja nyt Sinun blogisi on monelle jatkuva ruokainspiraation (ja monen muunkin asian!) lähde!

 

Lähetä kommentti

<< Home




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails