maanantaina, elokuuta 31, 2009

Monenlaisia makeja

Teimme Helsingissä visiitin paitsi kommentoijan myös ruokabloggaajan kotiin. Käyntikohteena oli tunnelmallinen Kulinaarimurula, jonka hurmaava emäntä oli pyörittänyt pöydän täyteen susheja. En ole hoksannutkaan, että tofutaskuihin pakattuja inarisushejakin voi tehdä myös kotikonstein. Enkä sitä, että avocado sopii sushien täytteeksi ällistyttävän hyvin.

On näissä ollut rullaamista (etenkään kun kaikki lajit eivät edes päätyneet blogiin asti).

Jälkiruokana saatiin vielä banoffee-piirakkaa (ylimääräisellä banaanilla - ja tarjoiltuna kera banaaniliköörin!).

Katseltavana oli myös harvinaisen kiinnostavia keittokirjoja (New Chinese Cuisine oli kuviensa puolesta ehkä kaunein koskaan näkemäni), ja loppuillasta pääsimme vielä maistamaan jääkaapista aivan mahtavaa kesäkurpitsasäilykettä, jonka ohjetta pitäisi ryhtyä painostamaan illan emännältä ihan tosissaan. Ja ne tarjottimet! Miksi minulla ei ole yhtään kivaa (tai edes käyttökelpoista) tarjotinta?

Ruokailun jälkeenkin oli luvassa ohjelmaa: Käyntikohteena oli muun muassa kiinnostavasta olutvalikoimastaan tunnettu One Pint Pub, josta sai muun muassa Lammin sahtia sekä tyrniolutta. Erittäin hyvin piilotettu paikka, jonka löytämisessä paikallisopas oli toden totta paikallaan. Onneksi internetistä löytää ihania ihmisiä.

6 Comments:

At 1/9/09 07:36, Blogger Jael said...

Aah,olipa Kulinaarimurulassa tehty ihania herkkuja teille! Tuo inarirullat näyttävät tosi hyviltä;sellaisia en ole vielä maistanut.

 
At 1/9/09 10:08, Blogger Rosmariini said...

Inaripötkylät olivat jänniä! Todella ruokaisia (yksistään jo pari sellaista olisi riittänyt täyttämään mahan ihan keveästi), ja kiehtova ajatella, miten sen taskun saa kiinni niin tiiviisti.

Yksi ehdoton suosikkini olivat kalifornia-rullat. Harmi, etteivät siitä tarjottimesta otetut kuvat oikein onnistuneet.

 
At 2/9/09 16:34, Blogger Norppa said...

Epäreiluaaaa, miten joku osaa tehdä noin hienoja rullia kun itsellä ne vaan jotenkin lässähtää ja näyttää esikoululaisen tekemiltä.. :) *huoh*

 
At 2/9/09 23:40, Blogger Jaana said...

Kiitos käynnistä, oli erittäin lupsakka ilta! Pitää vielä mainostaa, että tuolta One Pintista saa myös oivallista sahtia :-)

Mulle sitten iski tauti ihan kunnolla päälle ja olen ollut alkuviikon petipotilaana.

Ja pikkelssin ohje on postauslistan kärjessä, jahka tästä tokenen.

 
At 2/9/09 23:45, Blogger Jaana said...

Joo, on tää sekaisin kun meni jankkaamiseksi. Mainostittehan te sitä sahtia jo varsinaisessa jutussakin. Toisaalta, kertaus on opintojen äiti ja sahti on hyvvää :-D

 
At 3/9/09 18:59, Blogger Rosmariini said...

Voiei! Mutta sitäkin hienommin emännöity & kaupungin parhaissa sahtipaikoissa kierrätetty. Toivottavasti olo olisi jo tokenemaan päin.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails