maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Kahden kuukauden kuluttua

Oulussa pidettävästä ruokablogimiitistä on tehty suunnitelmia jo pitemmän aikaa, mutta nyt olisi tarkoitus siirtyä viimein sanoista tekoihin. Eli jos joku on kiinnostunut tulemaan luoksemme grillailemaan nyyttäriperiaatteella lauantaina toukokuun 16. päivänä, niin kannattaa ruksia kalenteri kyseiselle päivälle jo tässä vaiheessa.

Mitään valtaisaa yleisömenestystä ei liene odotettavissa, mutta pienemmässäkin porukassa on puolensa. Tarkempia suunnitelmia voisi tehdä lähempänä vaikka sähköpostin puolella. Tervetuloa!

16 Comments:

At 16/3/09 21:54, Blogger Aurinkotuuli said...

Minä tahtoisin mieluusti mukaan!!! :) Kun viimesyksyinen miitti jäi synttärikemujen takia väliin.

 
At 16/3/09 22:23, Blogger Nuori Nainen said...

Voi vegemisten kaksikko olisi erittäin innokkaana mukana!

 
At 16/3/09 23:02, Blogger Rosmariini said...

Aurinkotuuli: Vähänkö olisikin kivaa, jos tulisit Ouluun! Pitää nyt vaan toivoa, ettei tuohon saumaan tule kenellekään mitään häitä, synttäreitä, valmistujaisia tai vastaavia.

NN: Oi, olisipa mahtava saada teidät molemmat mukaan! Olisihan tässä jo erittäin korkea aika tutustua oman kotikaupungin bloggaajiin.

Mutta jee: Tulijoita olisi tämän perusteella jo enemmän kuin uskalsin toivoa. :)

 
At 17/3/09 04:48, Anonymous Anonyymi said...

Saako fanit - joskin ruokablogia aloittelevat - osallistua myös?

-tepz-

 
At 17/3/09 07:05, Blogger Jenni said...

Uskaltautuisikohan sitä mukaan..? Tosin työkuviot on vielä tuolle ajalle auki, että senkään puolesta ei vielä tiedä. Mutta kovasti houkuttaisi :)

 
At 17/3/09 08:29, Blogger Virpi said...

No todella yllättävää, että meikäläinen on mukana menossa mutta kerrottakoon se nyt täällä julkisestikin eikä vain sähköpostin puolella :)

 
At 17/3/09 09:11, Blogger Rosmariini said...

Tepz: Totta kai. Pistä vaikka sähköpostin puolelle jossain vaiheessa yhteystietoja, niin tiedämme ottaa lähempänä yhteyttä.

Jenni: Kokemusteni mukaan ruokapolkkaajat eivät ollenkaan pelottavia vaan ennemminkin aika leppoisaa ja maanläheistä porukkaa. Olisi oikeasti kerrassaan yli-ihanaa, jos pääsisit tulemaan.

Virpi: Tervetuloa! :) Eiköpähän tästä jonkinlainen kekkeri saada aikaiseksi.

 
At 17/3/09 22:15, Anonymous Anonyymi said...

Hui, kuulostaa pelottavalta!

 
At 23/3/09 09:36, Blogger Nelle said...

Oulu on kyllä ihan yhtä kaukana espoosta kuin espoo oulusta:) Eli Kaukana:) Lisäksi varmaan karataan mökille heti kun vaan jäät merestä irtoaa. Täytyy varmaan odotella jotain "hei mennään yhdelle töiden jälkeen" -tyyppistä extemporeetapaamista - kiva olisi teitä päästä moikkaamaan joskus:)

 
At 23/3/09 10:02, Blogger Lilje said...

Patavahti ja Kattilansakin ehkä tulevat mielellään, jos vain sattuvat maassa tällöin olemaan :)

 
At 23/3/09 17:09, Blogger Rosmariini said...

Alisa: Itsekin jännitin aikoinani ekaa blogimiittiä ihan järjettömästi.

Nelle: Eiköpähän siellä pääkaupunkiseudullakin järkätä jonkinlaista kokoontumista taas jossain vaiheessa. Mukava olisi kyllä tavata ihan oikeastikin!

Patavahti: Yrittäkää tehdä kaikkenne, että pääsisitte tulemaan. Ehdin innostua jo ihan kokonaan ajatuksesta, että pääsisin tutustumaan täkäläisiin bloggaajiin. :)

 
At 23/3/09 17:20, Blogger Rosmariini said...

Niin ja kaikki potentiaaliset tulijat: ilmoittakaa jossain vaiheessa (viimeistään toukokuun alussa) sähköpostiosoitteenne, niin päästään suunnittelemaan tarkemmin (tai ainakin pohtimaan tarjolle tuotavia ruokia;).

 
At 26/3/09 14:50, Anonymous Anonyymi said...

Kuulostaa kyllä äärimmäisen mielenkiintoiselta, mutta pelkään olevani pahainen tytönhupakko verrattuna muihin bloggajiin.

 
At 1/4/09 19:48, Blogger Rosmariini said...

Tule ihmeessä, jos vähänkin kiinnostaa. Aikamoista ikähajontaa on ollut aikaisemmissakin miiteissä, mutta onneksi ruoka on aina se mukava yhdistävä tekijä. :)

 
At 23/4/09 01:08, Blogger Aurinkotuuli said...

Niin, onkohan jo tarkempaa tietoa blogimiitistä tulossa? Itse olisin ainakin valmis edelleen tulemaan ja kalenteriinkin näyttäisi tällä kertaa sopivan. Postiahan sai siis pistää minulle osoitteeseen tuulentuvassa@gmail.com

 
At 23/4/09 08:56, Blogger Rosmariini said...

Pitääkin muistaa laittaa aiheesta lisäinfoa lähipäivinä. Paikka on joka tapauksessa täällä meillä Oulussa (ilmoitan toki tarkemmankin osoitteen;) ja aika ehkä jostain iltapäivästä (klo 15?) eteenpäin. Kyyditystäkin voidaan järjestää tarvittaessa, ja täällä voi olla halutessaan myös yötä.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails