sunnuntaina, elokuuta 17, 2008

Se aika vuodesta

Viime ja sitä edellisen (ja monen aiemmankin) vuoden tapaan kokoonnuttiin taas. Aika tuttuun tapaan edettiin, mitä nyt reilu vuosi sitten saamillemme suklaafondue-ohjeistuksille oli viimeinkin käyttöä. Sulatettu tumma suklaa toimi pilkottujen hedelmien kanssa oikein hyvin.

Ja kun omassa blogissaan saa vapaasti lähettää terveisiä, lähetän tervehdyksen ja onnentoivotuksen tänään syntymäpäiviään juhlistaneelle ystävällemme (tosin sinne, minne terveiset menevät, päivä on tainnut tässä vaiheessa jo ehtiä huomisen puolelle).

4 Comments:

At 18/8/08 08:11, Blogger Hanna Takala said...

Eikö kukaan kokeillut ravun dippaamista sinne suklaaseen?

 
At 18/8/08 09:31, Blogger Rosmariini said...

Juuei. Johtuen ehkä siitäkin, että suklaatarpeet viriteltiin pöytään vasta vähän myöhäisemmässä vaiheessa.

 
At 18/8/08 11:08, Anonymous Anonyymi said...

Rapuja, nam! Harmi, kun tänä vuonna meidän rapujuhlat jäävät väliin, kun serkkuporukkamme, jossa rapuja olemme aiemmin juhlineet, on hajonut ympäri maailmaa.

... mutta siis kuivaruuista on nyt juttua mun blogissa... vihdoin :)

 
At 18/8/08 15:17, Blogger Rosmariini said...

Kivaa, kiitoksia! Pitääpä askarrella linkki juttuusi tuonne alas retkiruokapostausten yhteyteen.

 

Lähetä kommentti

<< Home




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails