lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Ompunraato

Kaksi vuotta uskollisesti palvellut läppärini päätti lavahtaa tänään, joten jos bloggaan lähipäivinä vähemmän, niin se johtuu ihan vaan siitä. Josko tässä taas tämän jälkeen hoksaisi ottaa varmuuskopioita tiedostoistaan edes hiukkasen useammin.

Tässä loppiaisen kunniaksi vielä pari kuvaa joulun tienoilta. Yllä juuston ja hillon jumalainen yhdistelmä. Kyllä se juustokin vähän tuolta pilkistää.

Englannin-tuliaisia. Rosmis kiittää!

Christmas crackers, mitä lienevätkään suomeksi.

5 Comments:

At 7/1/07 00:58, Anonymous Anonyymi said...

Noille crackerseille tuskin on suomennosta...vasta puhuin näistä ystäväni kanssa...niitä olisi upeaa saada Suomeen!!

Ja tuohon läppärijuttuun voisin sen verran kommentoida, että about pari vuotta sitten meillä meni tästä "peruskoneesta" kovalevy ja sen mukana kaikki kuvat, myös Sampan kuvat ja tietty siitä vähän aikaa meni miehen läppäri...ja siellä kopsut näistä "jo menetetyistä" kuvista.
Omassa alitajunnassa on myös jatkuva hälytys sille, että ne varmuuskopsut pitäisi ottaa. Kaikesta. Milloin?

p.s. just nyt mietin yhtä ihanaa Intialaista ruokapaikkaaa sieltä Oulusta, aseman läheltä...kun en millään muista nimeä...miten hyvää "pika-mättö-ruokaa"...

 
At 7/1/07 04:17, Blogger Pippurimylly said...

Inkkari lienee New Bombay? Meilläkin tulee aika usein haettua sieltä muonaa kotio silloin, kun on kiire tai ei muuten vaan ole energiaa panostaa ruoanlaittoon. Maukasta ja toimivaa! Sen jälkeen, kun tajusi ottaa kotipakettiin pelkän ruoan lisäksi myös pari nan-leipää, on ruokailuelämys ollut pääsääntöisesti erinomainen! Tosin, kuten niin monessa paikallisessa etnisessä ravintolassa, myös New Bombayssa kokonaisuus ja luotettavuus hyötyisi huolellisemmin valitusta ja esikäsitellystä lihasta.

 
At 7/1/07 15:34, Blogger Rosmariini said...

Varmuuskopsut kannattaisi näköjään ottaa ripeästi viimeistään siinä vaiheessa, kun koneen kovalevy alkaa rutisemaan ja kurnuttamaan omituisesti. :)

 
At 7/1/07 15:50, Anonymous Anonyymi said...

Eikös crackersejä sanota paukkukaramelleiksi? Ainakin Viisikoiden vanhoissa käännöksissä mainitaan paukkukarkit? Viisikoissa sitä muuten syötiinkin :-)

 
At 8/1/07 12:31, Blogger Rosmariini said...

Voihan paukkukarkki! Kyllä nyt vanhaa Viisikon lukijaa nolostuttaa. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails