keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Saksanpähkinä-omenasalaatti

Englannin-pukki muisti meitä jouluna muutamilla ruokalahjoilla. Yhdessä pakkauksessa oli paahdettuja rosmariinisia saksanpähkinöitä, joista osan yhdistin lautasella ohuesti viipaloitujen vihreiden omenoiden (Granny Smith) sekä murustetun Roquefort-juuston kanssa. (Jääkaappimme juustokanta on joulun peruina edelleen melkoisen vahva.) Muutkin sinihomejuustot käyvät varsin mainiosti, helpommin murustuva aurajuusto ehkä tähän tarkoitukseen jopa paremminkin.

Salaatille voi sotkea myös kastikkeen öljystä, hunajasta ja etikasta, mutta itse en moiseen ryhtynyt. Omenaisen salaatin ohje julkaistiin vähän aikaa sitten Anne's Foodissa.




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails