torstaina, marraskuuta 15, 2018

Parhaat tv-sarjatEn ole kaivannut Japanissa asuessani suomalaista ruisleipää tai salmiakkia (tai ruisleipää olen kaivannut vähän niissä tilanteissa, joissa olisi ollut mukava tehdä jotain suomalaishenkistä pikkusyötävää kansainvälisiin nyyttäreihin), mutta toki olen täällä vuoden mittaan muutamaan otteeseen suomalaisiin tuotteisiin törmännyt. Japanilaiset työkaverini tekevät aina silloin tällöin työmatkojakin Suomeen, minkä jälkeen kahvihuoneen pöydältä saattaa löytyä Geisha- tai Fazermint-paketti.

Lisäksi olen saanut kotiin pariin otteeseen Suomesta tulleilta yövierailta suomalaista karkkia, jota on voinut hyödyntää vaikka tv:tä katsellessa. Tai ei minulla täällä tietenkään mitään telkkaria ole, mutta Netflixiä on päässyt toki katsomaan Japanissakin.

Tein vähän sitten Japanin Amazonista tilauksen, ja sain samalla käyttööni Amazon Primen suoratoistopalvelun. Aloittelin jo yhtenä iltana hiukan The Man in the High Castlea, ja vaikutti kyllä todella lupaavalta sarjalta. Mielenkiintoista ajatella, minkälainen maailmasta olisi tullut, jos Saksa ja Japani olisivat voittaneet toisen maailmansodan. Lisäksi olen huvittanut itseäni katsomalla paria elokuvaa japaniksi dubattuna.

Mutta mitä me ylipäänsä olemme viime vuosina katsoneet tv:stä?

Netflixissä jauhantatiimin suosikkeja ovat olleet:
-Stranger Things
-Better Call Saul
-The Crown
-Black Mirror


Ja lisäksi ruokaan liittyvistä ohjelmista Ugly Delicious ja japanilainen Samurai Gourmet. Suomenkin Netflixissä on harvinaisen paljon japanilaisia sarjoja (esim. Erased on hyväksi havaittu).

Ja HBO:ssa (jota on pari kertaa kuukauden verran kokeiltu)
-Westworld
-The Handmaid’s Tale


Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

2 Comments:

At 16/11/18 20:24, Anonymous Nimetön said...

Amazon primesta pitäisi löytyä Neil Gaimanin kirjaan perustuvan American Godsin eka kausi, Hbo:lta Cumberbatchin Patrick Melrose ja Jim Carreyn Kidding, Netflixistä Maniac, Mindhunter, The End of the fxxxing world ja Glow nyt ainakin ��

 
At 17/11/18 03:27, Blogger Rosmariini said...

Haa, nuo ovatkin kaikki uusia tuttavuuksia. Kiitos!

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails