perjantaina, syyskuuta 18, 2015

Kaasuliesi tuli taloon


Rakas ruokapäiväkirjani,

Jauhantapajan keittiössä tehtiin eilen yli kolmen kuukauden tauon jälkeen hiukan ruokaa!

Ensi viikolla saadaan vielä vedet kulkemaan ja päästään tiskaamaankin käyttämämme astiat.

Keittiöfirma oli tosin unohtanut laittaa keittiösaarekkeen mukaan tilaukseen, mutta se on hyvin pieni takaisku tässä vaiheessa. Se tulee sitten jälkitoimituksena aikanaan.

Kyllä tämä tästä.

Tämän kesän ehdoton pelastus ovat olleet ruokakaupoista nykyisin löytyvät salaattitiskit, joissa pääsee itse kokoamaan oman salaattinsa. Mikrotettavia thaikuutioitakin on tullut muutamia syötyä. Ja noutoruokaa. Esimerkiksi ravintola Saurahasta Asemakadulta saa yltiöherkullista nepalilaista ruokaa. Mutta nyt ei hetkeen sitäkään lajia.

11 Comments:

At 18/9/15 20:16, Blogger Jael said...

Tsemppejä! Tuleeko keittiössänne olemaan kaasuliesi jatkosakin?

 
At 18/9/15 21:13, Blogger Rosmariini said...

Kyllä! Pari induktiotasoa tulee tosin myös lisäksi (siinä vaiheessa, kun saadaan keittiöön sähköt).

 
At 19/9/15 10:30, Blogger Hannele said...

Kaasuliedelle yläfemma! En luopuisi siitä mistään hinnasta.

Hienoa kuulla, että keittiöremppa on voiton puolella. Pian saadaan skoolata sillekin! Jei!

 
At 19/9/15 17:03, Blogger Jael said...

Kiva.Täälläpäinhän on kaikilla kaasuliedet,ja vaikeaa olisi palata sähkölieden pariin...

 
At 19/9/15 17:58, Blogger Rosmariini said...

Hannele: On kyllä melkoinen helpotus. Parhaimmillaan homma olisi voinut olla ohi jo heinäkuun loppuun mennessä, mutta ainahan sitä tulee tällaisissa projekteissa pientä mutkaa matkaan.

Jael: Täällä meidän suunnallamme niitä ei kovin paljon ole verrattuna vaikka Helsinkiin, jossa kaasuhellat (ja -uunit!) ovat ymmärtääkseni jopa sähköhelloja yleisempiä.

 
At 19/9/15 18:34, Anonymous Jonna said...

Onnea uuteen keittiöön.

Olen hiukan kateellinen kaasuliedestä, just tuollaisena yhdistelmänä induktion kanssa se olisi huippu. Meillä ei ollut vaan tilaa kaasulle tässä keittiössä, ehkä seuraavassa sitten. Opiskeluaikoina meillä oli kaasuliesi, kun asuimme kaupunkikaasun alueella. Se oli luksusta - uuni ei niinkään :-)

 
At 19/9/15 22:39, Anonymous Merja said...

Onnea kaasulieden johdosta! Ja uuden keittiön! Meidänkin keittiöremontissa jäi toimituksesta keittiön niemeke, muutama viikkoa odoteltiin sitä. Kysyi hermoja se, kun ei saanut liettä eikä vesiä toimimaan.

 
At 21/9/15 21:57, Blogger Rosmariini said...

Meillä tuli tänään hanasta vettä! Keittiössä! Onnenpäivä!

Jonna: Tilaahan se tosissaan hiukan vie. Etenkin, kun kaappien määrä on uudessa versiossa vähäisempi kuin aiemmin, niin saas nähdä, miten saadaan tavarat mahtumaan.

Merja: Kun olemme ihmisten kokemuksia aiheesta kuulleet, herää kysymys, onkohan kukaan keittiöremontoija koskaan saanut kaikki osaset kerralla. :-D

 
At 21/9/15 22:16, Blogger Campasimpukka said...

Kaasun ja induktion yhdistelmä on kyllä hyvä, ihmettelen miten ollenkaan älysin haluta sellaisen noin 7-8 vuotta sitten tehdyssä keittiöremontissamme, enhän silloin paljon vielä kokkaillutkaan. :)

 
At 21/9/15 22:46, Blogger Rosmariini said...

Osasit ovelasti ennakoida tulevan tilanteen. :)

 
At 23/9/15 23:13, Blogger Pippurimylly said...

Tuossa kuvassa on muuten liian keltainen liekki – pitäisi olla kauttaaltaan sininen. Lieden mukana tuli vääränlaiset suuttimet, jotka annostelevat kaasua vähän turhan avarasti. Uusia odotellaan, ja pari kattilanpohjaa on ehditty noeta jo ihan kunnolla. Ilmeisesti liian suurella paineella virtaava kaasu ei ehdi saada tarpeeksi happea ja palaa epäpuhtaasti.

 

Lähetä kommentti

<< Home
pastanjauhantaa(at)gmail.com


Powered by Blogger

Related Posts with Thumbnails